10 jaar ATAG ComfortGarantie cadeau

Wanneer je dit jaar nog kiest voor een ATAG cv-ketel uit de I- of Q-Serie profiteer je van 10 jaar gratis ATAG ComfortGarantie met een waarde van maximaal €299,-. Met de ATAG ComfortGarantie ben je 10 jaar lang verzekerd van een comfortabel warm huis. Om te profiteren van de gratis ATAG ComfortGarantie dient de cv-ketel te worden geïnstalleerd door een ATAG Select Dealer.

Zoek een dealer in jouw buurt

Deelnemende producten

Of je nu kiest voor een Hybride installatie of een losstaande CV-ketel, je krijgt nu tien jaar ATAG ComfortGarantie cadeau. Deze actie geldt op onze I-serie en Q-serie CV-ketel. Deze producten zijn goed leverbaar, je profiteert daarom al snel van de verlengde ComfortGarantie en de efficiëntie van onze CV-ketels. Lees hieronder meer over de deelnemende producten. Goed om te weten: Met een ATAG CV-ketel ben je klaar voor de toekomst, al onze CV-ketels zijn namelijk 'warmtepomp ready' en hiermee klaar om samen te werken met een warmtepomp.

Vul onze Comfortkiezer in en ontdek welke CV-ketel het best bij jou past of vraag de ATAG Select Dealer bij jou in de buurt om advies op maat.

ATAG Comfortkiezer

ATAG I-serie

Deze nieuwe serie is vanzelfsprekend ‘warmtepomp ready’ en kan naadloos samenwerken met de ATAG Energion M warmtepomp en andere warmtepompen. De i-Serie biedt toegang tot de wereld van domotica: ATAG Zone.
 

Bekijk I-serie

ATAG Q-Serie

De topketel in het ATAG assortiment geeft een heerlijk gevoel van comfort en luxe. Dankzij het geïntegreerde voorraadvat direct warm water beschikbaar op meerdere afgiftepunten tegelijk. Zonder wachten. Showerpower; het verzorgen van een comfortabele, krachtige douchestraal of een snel gevuld bad is geen probleem voor de Q-ketel.
 

Bekijk Q-Serie

Ontdek meer over de ATAG ComfortGarantie

Een comfortabel warm huis gedurende de hele gebruiksduur van de installatie, zonder verrast te worden door onverwachte uitgaven. Daarvoor staat ATAG ComfortGarantie.

Ontdek de ATAG ComfortGarantie

Vind Jouw ATAG Select Dealer

Om gebruik te maken van deze actie dient de cv-ketel te worden geïnstalleerd door een ATAG Select Dealer.
Alleen een ATAG Select Dealer kan de gratis verlengde ATAG ComfortGarantie activeren.
 

Zoek een ATAG Select Dealer