Hoe is de ATAG One en de ATAG One app beveiligd?

Voor ATAG zijn je gegevens van de klant ook echt van de klant. Persoonsgegevens worden afzonderlijk opgeslagen, en volgens alle vereisten van de GDPR heeft je klant alle mogelijkheden tot inzage & verwijdering van persoonsgegevens.

Alle gegevens, dus niet alleen persoonsgegevens, worden sterk beveiligd verstuurd. Hiervoor gebruiken we de laatste technologieën, zoals AES-256 encryptie voor onze SSL-verbinding (https) naar de thermostaat, en natuurlijk een wachtwoord beveiligde portal-omgeving die vanuit de app & http://my.atag.zone bereikt kan worden.

ATAG vraagt alleen om die persoonsgegevens die nodig zijn om het product goed te laten werken, en in het geval als er ergens assistentie bij nodig is of om het servicebedrijf van de nodige informatie te voorzien.

De persoonlijke gegevens mogen alleen met toestemming van de klant gedeeld worden met jouw als installateur of servicebedrijf. Specifieke systeemdata worden alleen gedeeld na expliciete akkoord, en dan voor een periode van 48 uur.

Je kunt als installateur niet ‘zomaar’ meekijken.