Productnieuws – NIEUW Zonnecollector in PV-formaat

Vanaf 1 april jl. is het assortiment 1.6m2 zonnecollectoren gewijzigd. De belangrijkste verschillen hebben te maken met afmetingen en installatiegemak. Het formaat en ook de kleur is nu gelijk aan de meest voorkomende PV-panelen. Ook is er geen condensvorming meer mogelijk, worden de nieuwe collectoren gemonteerd op hetzelfde frame als de PV-panelen en de montage kan in alle posities gebeuren.

Gereedschap is overbodig omdat de aansluitslangen flexibel zijn. Installatiegemak en tijdbesparing, naast een fraai zonnedak, zorgen ervoor dat de nieuwe collectoren een welkome aanvulling zijn in het ATAG duurzame productassortiment.
 
Het nieuwe assortiment vervangt volledig het bestaande assortiment. Ook zijn er nieuwe sets beschikbaar. De afdeling SalesDesk is op de hoogte van alle wijzigingen en aanvullende informatie is bij hen verkrijgbaar.
 

warmtepomp

ATAG cv-ketels zijn ‘warmtepomp-ready’

De cv-ketel wordt een belangrijk onderdeel van de nieuwe zgn. hybride verwarmingssystemen, waarin een warmtepomp het grootste deel van de verwarming voor haar rekening zal nemen. De cv-ketel ondersteunt slechts in die gevallen, wanneer er een verhoogde warm water behoefte is, dan wel extra warmte noodzakelijk is bij strenge vorstperioden.
 
Op deze manier is er minder aardgas noodzakelijk en wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de klimaatdoelstelling om in 2050 CO2 neutraal te zijn. ATAG CV-ketels zijn geschikt om in combinatie met een zgn. hybride warmtepomp je woning te verwarmen. Er leven veel vragen en er bestaan veel onduidelijkheden rondom de cv-ketel en de toepassing hiervan op korte termijn. Daarom hebben een aantal zaken op een rij gezet. Lees verder>>

ATAG Comfort Web – een website voor jou

Sinds de start van ATAG Comfort Web in oktober 2017 zijn er bijna 150 ATAG SelectDealers geïnteresseerd en op dit moment zijn er 20 websites live. Kijk eens op www.samploniusbv.nl of www.dejonginstallatiebedrijf.nl, een tweetal voorbeelden van Comfort Websites.

De nieuwe websites krijgen meer bezoekers en ook zijn er voorbeelden van klanten, die gekocht hebben bij de Dealer nav het websitebezoek. Ook geïnteresseerd in deelname? Neem contact op met je ATAG accountmanager of met salesdesk@atagverwarming.com.  Nog even de belangrijkste kenmerken op rij: 

Het is een webpakket dat geheel naar eigen wens te maken is en een uitstekend online- ‘uithangbord’ biedt voor je bedrijf:

❶ Altijd bovenaan in de Google zoekmachine bij consumenten die op zoek zijn naar een cv-ketel, wamtepomp, zonneboiler etc.
❷ Up-to-date website met de laatste informatie en acties
❸ Professionele offertemodule, die veel tijdbesparing oplevert bij het maken van offertes.

Je eigen bedrijfsfoto op de ATAG SelectDealer pagina?

Op de nieuwe ATAG website is een belangrijke plaats ingeruimd voor de ATAG SelectDealer. Op de zgn. homepage staat prominent de ‘ATAG SelectDealer’-zoeker, waarbij het eenvoudig is voor de consument om de Dealer in zijn woongebied te zoeken.

Om je eigen mini-dealer pagina persoonlijker te maken, kunnen we een foto plaatsen van je bedrijf, van jezelf of iets anders dat bij jouw bedrijf hoort. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een afbeelding te sturen naar socialmedia@atagverwarming.com. Dan zorgen wij dat deze geplaatst wordt. Hoe het eruit kan zien? Klik hier>>