i Zone

De huidige i-Serie wordt begin april 2019 opgevolgd door de i Zone. Met name de besturing is gewijzigd en heeft een nieuw elektronisch platform. Hierdoor kan de i Zone direct communiceren met de  Energion M Hybride warmtepomp. 

Ook het aansturen van verschillende zones (lees: menggroepen) is mogelijk. Naast de busaansluiting blijft OpenTherm en de aan/uit-aansluiting beschikbaar. Het assortiment bestaat uit dezelfde typen als de huidige i-Serie. De zone-aanduiding wordt weergegeven door de letter Z, bijv. de bestaande i36EC wordt i36ECZ.

De i Zone is standaard voorzien van een concentrische rookgasaansluiting (ø60/100). Het is mogelijk om deze te vervangen door een concentrische uitvoering ø80/125 of een parallelle aansluiting ø80/80.

One Zone

Vanaf april 2019 is de One Zone thermostaat als aanvulling beschikbaar op het  huidige assortiment en alleen toepasbaar op de ATAG i Zone, ATAG P en ATAG Energion M warmtepomp. De huidige ATAG One blijft leverbaar voor de overige ATAG ketelseries.

De One Zone is onderdeel van het ATAG Zone platform dat ook de verbinding legt met de wereld van domotica zoals bijv. Apple Homekit en Amazon Alexa.

Zo onstaat er een wereld aan verbindingen.

 

P-Serie

De nieuwe P-Serie is vanaf april 2019 beschikbaar voor seriematige vervanging & projecten. Verkrijgbaar als CW3, 4 & 5 variant met en zonder EC-technologie.

De P-serie komt als aanvulling op de huidige ATAG A-Serie. Standaard wordt de nieuwe P uitgeleverd met een concentrische 60/100 mm rookgasafvoeraansluiting en is geschikt voor collectieve rookgasafvoersystemen (CLV). De thermostaataansluiting is geschikt voor OpenTherm 4.0 SmartPower en aan/uit-aansluiting. Geschikt om samen te werken met zonlichtsystemen en warmtepompen.