Producttrainingen

Houd je kennis op peil en schrijf je in voor één of meerdere van onderstaande trainingen in 2018.

Een belangrijk onderdeel van het cursusprogramma is het direct in de praktijk brengen van de opgedane kennis, door het werken met en aan de cv-ketels in het ATAG Trainingscentrum in Lichtenvoorde (Gld).
<<Gratis deelname>>

Globale dagindeling:

9.00 - 9.30 uur Ontvangst
9.30 - 12.00 uur Opbouw en werking
12.00 - 12.45 uur Lunchpauze
12.45 - 14.45 uur Instellingen
14.45 - 16.00 uur Service & onderhoud
16.00 uur Afsluiting

Q-Serie

Inhoud:
Het doel van deze training is om de installateur een goed inzicht te geven in de installatiemogelijkheden, opbouw, werking, regeling en bediening van de ATAG Q en S-HR Blauwe Engel II cv-ketels. Deze training bestaat uit een theoretisch en praktisch deel.

Inschrijven

i-Serie & ATAG One

Inhoud:
Het doel van deze training is om de installateur verder inzicht te geven in de werking, regeling, bediening en afstelling van de ATAG cv-ketels uit de i-Serie en praktijkinformatie over de ATAG One WiFi thermostaat. Deze training bestaat uit een theoretisch en praktisch deel.

Een voorwaarde om aan deze cursus te kunnen deelnemen is dat u uw eigen smartphone of tablet meebrengt.

Inschrijven

A/E-Serie

Inhoud:
Het doel van deze training is om de installateur een goed inzicht te geven in de installatiemogelijkheden, opbouw, werking, regeling en bediening van de ATAG cv-ketels uit de A- en E-Serie. Deze training bestaat uit een theoretisch en praktisch deel.

Inschrijven

XL-Serie

Inhoud:
Het doel van deze training is om de installateur een goed inzicht te geven in de installatiemogelijkheden, opbouw, werking, regeling en bediening van de ATAG XL cascade cv-ketels. Deze training bestaat uit een theoretisch en praktisch deel.

Inschrijven

Solarsystemen

Inhoud:
Het doel van deze training is om de installateur verder inzicht te geven in de werking, regeling, bediening en afstelling van de ATAG Solarsystemen. Een must voor de installateur en/of monteur welke zich wil onderscheiden in de markt van solarsystemen en verduurzaming.

Inschrijven