Kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Je e-mailadres wordt gebruikt als gebruikersnaam en is de basis van uw ATAG One account. Deze kan daarom niet worden gewijzigd.

Het is echter mogelijk om een nieuw account aan te maken.

1) Ga naar ATAG One Portal of de ATAG One app en registreer een nieuw account met het nieuwe e-mailadres.

2) Koppel de ATAG One thermostaat opnieuw met de ATAG One app (klik hier voor de koppelmethode).

3) Je kunt nu het oude account verwijderen

Let op: Denk eraan dat je vanaf dat moment ook met je nieuwe login-gegevens aanmeldt.