Kan ik ATAG One op weersafhankelijk instellen?

Ja, dat kan in softwareversie R42. Belangrijk om te weten is dat het alleen mogelijk is de instelbare weersafhankelijke regeling in te schakelen indien de buitentemperatuur zichtbaar is (linksonder op het display van de ATAG One thermostaat). De buitentemperatuur is alleen zichtbaar als:

1. Aan de hand van je postcode, zoals ingevuld in je gebruikersaccount. Op basis van de locatie wordt nl. de lokale temperatuur weergegeven.

of

2. Wanneer er een buitenvoeler aanwezig is.

Je kunt de instelbare weersafhankelijke regeling op de ATAG One inschakelen via Instellingen --> Verwarming --> Modus --> Weersafhankelijk (standaard staat de functie op ruimteregeling).

Dit kan overigens via de ATAG One app, in de portal of op de ATAG One thermostaat zelf.

Let er wat betreft je ATAG One app op dat je hiervan de laatste versie hebt, namelijk R18.