Welke informatie kan ik halen uit ATAG One?

In de ATAG One Portal kunt u de gemiddelde waarden van de afgelopen 48 uur terugvinden: CV-watertemperatuur, warm watertemperatuur, buitentemperatuur, kamertemperatuur, ingestelde kampertemperatuur en of de CV-ketel in bedrijf is voor warm water of voor CV. Klik in de Portal op het tabblad ’Apparaat’ en vervolgens op ’Logging’.

Uw installateur heeft, wanneer u dit als eindgebruiker fysiek op ATAG One heeft bevestigd, beperkt toegang tot deze gegevens (48 uur).