Wie bel ik voor onderhoud?

Welke rol spelen je installateur en ATAG in het geval van onderhoud aan en/of storing ?

De rol van de installateur

Bij de aanschaf van je installatie heb je mogelijk gekozen voor een onderhoudscontract. Neem voor het laten plegen van onderhoud altijd contact op met je installateur. In het geval van een storing kan je eigen installateur in de meeste gevallen het probleem verhelpen, omdat hij de installatie heeft geïnstalleerd en exact op de hoogte is van jouw situatie. Daarom is hij de aangewezen persoon om contact mee op te nemen.

De rol van ATAG

Wij als fabrikant spelen alleen een rol wanneer de installateur het probleem niet kan oplossen. De installateur neemt dan contact op met ons en wij zorgen ervoor dat we de storing verhelpen. Daarom nemen wij als fabrikant geen rechtstreekse storingsmeldingen van consumenten aan. Niet omdat we de ‘storing willen afschuiven’, maar alleen omdat de installateur de situatie ter plaatse heeft beoordeeld en de installatie vaak al kent. 

Wil je contact opnemen met een ATAG SelectDealer bij jou in de buurt of zoek je een nieuwe installateur? Vind jouw ATAG SelectDealer via onze dealerzoeker.

Zoek een ATAG SelectDealer