Waarom is onderhoud aan je CV-ketel zo belangrijk?

Uit onderzoek blijkt dat de Nederlander niet veel weet over onderhoud en de veiligheid van hun eigen CV-ketel. Ruim een derde denkt niet na over waarom onderhoud zo belangrijk is en 7% laat zelfs nooit onderhoud uitvoeren.

De rol van de installateur

Veel mensen denken bijvoorbeeld dat een CV-ketel het ‘gewoon doet en blijft doen’, wanneer deze is opgehangen. Niets is minder waar!
Net zoals een auto, heeft ook een CV-ketel regelmatig onderhoud nodig. Het is belangrijk dat je ketel veilig, zuinig en goed functioneert. Dit kan door regelmatig onderhoud  uit te laten uitvoeren door een erkend installateur. De ATAG SelectDealer weet alles van een ATAG CV-ketel en kan als specialist dit onderhoud uitvoeren.

Wat houdt onderhoud bij de SelectDealer in?

Met een onderhoudsabonnement wordt de ketel in topconditie gehouden, inclusief een periodieke onderhoudsbeurt door eigen ervaren monteurs; de CV-ketel wordt gereinigd en – wanneer nodig - optimaal afgesteld. Bij storingen is de ATAG SelectDealer altijd bereikbaar.

Wat krijg je ervoor terug?

Met een onderhoudsabonnement hoef je niet meer na te denken over onderhoud, want de ATAG SelectDealer neemt met jou contact op, wanneer onderhoud nodig is.

Daarnaast biedt het:

  • Zekerheid dat de ketel het altijd doet;
  • Een energiezuinige ketel;
  • Een besparing op het energieverbruik, dus een lagere energierekening;
  • Een bijdrage aan het milieu omdat de ketel energiezuinig stookt en op de juiste manier brandt

Direct een onderhoudsabonnement aanvragen?

Wil je direct een voordelig onderhoudsabonnement aanvragen, uitgevoerd door dé specialist? Klik dan op onderstaande knop.

Aanvraag onderhoudsabonnement