ATAG ComfortSubsidie

Vraag eenvoudig ISDE-subsidie aan via ATAG Verwarming

Met de ATAG ComfortSubsidie vraag je eenvoudig ISDE-subsidie voor een ATAG warmtepomp, warmtepompboiler of zonneboiler.

Op deze pagina lees je wat de voorwaarden van de ISDE-subsidie zijn, hoe het proces in zijn werk gaat en wat de kosten zijn. Daarnaast beantwoorden we enkele veelgestelde vragen.

Direct aanvragen

Voorwaarden ISDE-subsidie

Aan de ISDE-subsidie is een aantal voorwaarden gekoppeld:

 1. Je hebt nog niet eerder landelijke subsidie aangevraagd voor deze warmtepomp.
 2. De betreffende woning is jouw eigendom en is een woonverblijf.
 3. De installatie is uitgevoerd door een erkend installatiebedrijf en inmiddels betaald.
 4. De warmtepomp is uiterlijk 24 maanden geleden aangeschaft.
 5. De woning -waarin de geplaatste warmtepomp zich bevindt- is geen nieuwbouwwoning (omgevingsvergunning is uiterlijk 30 juni 2018 aangevraagd).

Hoe werkt de ATAG ComfortSubsidie?

Voor het verwerken van de ISDE-aanvragen werken wij samen met Simpel Subsidie. Zij nemen het proces volledig uit handen voor een succesvolle aanvraag: zo communiceren zij direct met de overheid en sturen je regelmatig updates over de voortgang. Kortom, jij als consument hebt er geen omkijken meer naar.

Dien je je aanvraag in via de ATAG ComfortSubsidie? Dan profiteer je van een aangepast tarief en betaal je slechts €39,- in plaats van €85,- (het standaardtarief).

​  

Veelgestelde vragen over de ATAG ComfortSubsidie

Heb je nog vragen of opmerkingen over de ATAG ComfortSubsidie? Bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder. Als je vraag er niet tussen staat, neem dan contact op met Simpel Subsidie via info@simpelsubsidie.nl. Zij proberen binnen 24 uur te reageren op jouw vraag.

 

Hoe vraag ik de ISDE-subsidie aan?

Via onze subsidietool ATAG ComfortSubsidie bereken je gemakkelijk de hoogte van je ISDE-subsidie via de volgende stappen:

 1. Kies de geïnstalleerde ATAG-producten
 2. Check de hoogte van het subsidiebedrag
 3. Lees de voorwaarden
 4. Upload de benodigde bestanden

De aanvraag van de ISDE-subsidie regelt Simpel Subsidie voor het speciale tarief van €39,-. Je betaalt pas achteraf, bij een succesvolle aanvraag.

 

Hoeveel kost de ISDE-subsidie aanvraag?

Simpel Subsidie een vergoeding van €39,- (in plaats van de gebruikelijke €85,-). Je betaalt achteraf, bij een succesvolle aanvraag. No cure, no pay.

 

Wanneer ontvang ik het subsidiebedrag?

De overheid stort het subsidiebedrag direct op je rekeningnummer. Je ontvangt binnen 8 weken een subsidiebevestiging per post, waarna de overheid het subsidiebedrag overmaakt. Simpel Subsidie houdt je gedurende dit proces op de hoogte. Het is ook mogelijk om de voortgang van je aanvraag te bekijken op hun website.

 

Ik kan mijn ATAG product niet vinden, wat nu?

Vraag je installateur/aannemer de volgende zaken op de factuur te verduidelijken:

 • Welk soort (isolatie)materiaal is toegepast?
 • Welk merk/type warmtepomp is geïnstalleerd?

Het liefst mét de meldcode, want zonder meldcode lukt het niet om een subsidieaanvraag in te dienen. Simpel Subsidie werkt de subsidietool bij op basis van de apparatenlijst van de RVO.

 

Hoe kan ik contact opnemen?

Neem contact op via info@simpelsubsidie.nl. Simpel Subsidie streeft ernaar om binnen 24 uur te reageren. Bij complexe vraagstukken nemen ze eventueel telefonisch contact met je op.

 

Waarom moet ik persoonsgegevens achterlaten?

Voor de aanvraag hebben wij enkele persoonsgegevens van je nodig. Deze gegevens dienen we in bij de overheid om je subsidie aan te vragen. 

Simpel Subsidie gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens en bewaart deze niet langer dan noodzakelijk is. Zij voldoen aan de AVG-wetgeving (privacy statement). Ook de goed beveiligde subsidietool van ATAG waarborgt de veiligheid van je persoonsgegevens.