Even voorstellen...

 

Al ruim 70 jaar worden in het gelderse Lichtenvoorde prijswinnende verwarmingsproducten gemaakt. Gedegen vakmanschap en achterhoekse nuchterheid staan hierbij centraal. We zijn trots op onze collega's. Collega's met een grote passie voor comfort, warmtetechniek en duurzame producten.

Een kijkje achter de schermen

Waarom we de dingen doen, zoals we ze doen...

Naast ons specialisme, Hoog Rendementstechniek voor CV-ketels, ligt onze focus steeds meer op duurzaamheid en het verminderen van de wereldwijde CO2 uitstoot.
Hierbij hebben wij 1 doel: het bieden van nieuwe en vernieuwende warmteoplossingen, die een duurzame bijdrage leveren aan milieu en samenleving.

Wij kiezen niet op basis van energievorm en techniek, maar maken de keuze op basis van hoe snel en efficient mogelijk de uitstoot van CO2 tot een minimum kan worden beperkt. Hierbij zoeken we de samenwerking met andere vormen van energie.

Alleen zo gaan we 'vol gas naar CO2 neutraal' en zijn er meerdere wegen die leiden naar dit gezamenlijke doel.

Sprekende getallen...

Samen met ATAG genieten –wereldwijd- ruim 500.000 huishoudens dagelijks van hun comfort zone, waarbij het aan niets ontbreekt als het gaat om warmte.

De ATAG SelectDealers, ruim 600 speciaal getrainde installatiebedrijven spelen een belangrijke rol in de ATAG Comfort Zone. Zij weten exact hoe de ATAG-toestellen de beste bijdrage leveren aan jouw comfort zone.

Iedere 15 minuten wordt er 'ergens op de wereld' een ATAG verwarmingstoestel geinstalleerd. En het aantal neemt snel toe. Zo komen er dagelijks tientallen nieuwe comfort zones bij.

Onderdeel van Ariston Thermo Group

Ariston Thermo is een wereldspeler op gebied van verwarming en warmwaterbereiding. In 2016 werd een omzet behaald van € 1,43 miljard.
Wereldwijd – in meer dan 150 landen – zijn 7 miljoen producten verkocht.

Ariston Thermo heeft 6.900 medewerkers, kent 59 eigen vestigingen en 8 vertegenwoordigingen in 36 landen, 22 productielocaties in 13 landen en 19 R&D vestigingen in 12 landen.

Het complete productaanbod wordt aangeboden onder de merken Ariston, ATAG, ELCO, Chaffoteaux, Racold en NTI.