21-12-2022

ATAG en ELCO naar de BouwBeurs 2023

ATAG Verwarming presenteert op de Bouwbeurs 2023 veel nieuws, gebaseerd op comfort en duurzaamheid, de centrale boodschap hierbij zal zijn:

NIEUWE ENERGIE! GEEN FABELS MAAR FEITEN

Een eerlijk verhaal, gebaseerd op feiten. Feiten, die betrekking hebben op nieuwe- en bestaande energievormen. Feiten waar je nieuwe energie van krijgt en die de route naar CO2-neutraal invullen.  Deze route bestaat uit verwarmingsoplossingen, die in diverse opstellingen worden getoond.
 

Meld je gratis aan

ATAG


 

Voor ATAG wordt de boodschap vooral ingevuld door de nieuwe lucht-waterwarmtepompen in split uitvoering, de Energion S in hybride- en all electric uitvoeringen. De nadruk bij deze toestellen ligt op breed werkingsgebied -20°C-+43°C, hoge aanvoertemperatuur van 65°C, compactheid en gebruik van R32 koelmiddel.

Ook zijn de ATAG Energion M Hybrid en All-electric warmtepompen vernieuwd. De belangrijkste wijziging is het gebruik van R32 koudemiddel, waarmee de toestellen nog duurzamer hun werk kunnen doen, naast een verbeterde aansturing door de vernieuwde bedieningsinterface.
 

ELCO


 

De publiekstrekker voor het utiliteitsmerk Elco is de nieuwe hoogvermogen warmtepomp AEROTOP® L, verkrijgbaar in de vermogensrange van 54-88kW. In cascade opstelling zijn vermogens tot 1,4MW haalbaar.
 
Met dit vermogensbereik biedt de AEROTOP® L een complete oplossing voor verschillende verwarmings- en koelingsbehoeften met brede werkingsgebieden. Er wordt een warmtecapaciteit geleverd van 80% bij -7°C, waarbij een maximale watertemperatuur van 55°C geleverd wordt. Zelfs bij lage temperaturen van de buitenlucht.
 

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom van 6-10 februari in de wereld van warmte in hal 7, stand D032. Tot op de Bouwbeurs!
 

Meld je gratis aan