05-11-2019

Kies zelf de juiste route. Met ATAG ‘vol gas naar CO₂-neutraal'!

Van 4 t/m 7 februari 2020 staat ATAG op de VSK 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze beurs wisselen wij graag van gedachten over de energietransitie. Hierbij staat één onderwerp centraal: Er zijn meerdere wegen die leiden naar CO2-neutraal.

Naast ons specialisme, Hoog Rendementstechniek voor CV-ketels, verschuift de focus steeds meer op duurzaamheid en het verminderen van de wereldwijde CO2-uitstoot. Warmtepompen en  warmtepompboilers dragen in belangrijke mate bij aan het verminderen hiervan.

Maak kennis met de nieuwe productlijn warmtepompboilers, die in Nederland onder de merknaam Ariston worden aangeboden: De Nuos en Lydos maken voor het verwarmen gebruik van de buiten- en binnenlucht. Geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, waarbij de traditionele elektrische boiler wordt vervangen. Voor minimaal elektriciteitsverbruik en maximale CO2-reductie. Er is ISDE-subsidie beschikbaar voor de genoemde producten.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom in de ATAG Comfort Zone in hal 7 bij stand D106. Zet het alvast in uw agenda en meld u gratis aan.

Meld je gratis aan