27 januari 2021

Persbericht ATAG Verwarming

Bekendmaking winnaars plaatsing 1.000.000ste ATAG CV-ketel

Begin november hebben we in een persbericht laten weten dat ATAG Verwarming sinds 1997 1.000.000 CV-ketels heeft geproduceerd en verkocht. Een speciaal moment vraagt om een speciale actie: De installateur die de 1.000.000ste ketel plaatst krijgt een bedrijfsuitje cadeau en de consument, bij wie de ketel is geïnstalleerd, krijgt deze geheel gratis.

De winnaars zijn bekend

Er zijn veel leuke reacties binnengekomen, naast vragen of de 1.000.000ste CV-ketel inmiddels al geplaatst was. Het is nu zover: De winnaars zijn bekend. De 1.000.000ste ATAG CV-ketel is geplaatst door Mensonides Installatie uit Harlingen. De ATAG i36ECZ werd geïnstalleerd bij de familie Bootsma uit Harlingen.

Bij hoge uitzondering tijdens de coronacrisis zijn op gepaste 1,5 meter afstand de cheques uitgereikt aan Jelmer Mensonides van Mensonides Installatie en familie Bootsma.

Radboud Mensonides - Mensonides Installatie:

“Wij zijn al heel veel jaren ATAG SelectDealer en wij plaatsen dus jaarlijks veel ATAG CV-ketels. Dat Mensonides Installatie juist de 1.000.000ste ATAG CV-ketel heeft geplaatst, was voor ons een complete verrassing. Uiteraard zijn we heel blij met de prijs. Als we de hele corona-crisis achter ons hebben gelaten, zullen wij de cheque zo snel mogelijk gebruiken voor het organiseren van een gezellige bedrijfsborrel.”

Marc Blaauw - ATAG Verwarming (links) & Jelmer Mensonides - Mensonides Installatie (rechts)
Familie Bootsma

Familie Bootsma:

“Wij zijn blij verrast met het winnen van de gratis CV-ketel. Verder zijn wij zeer tevreden over de ATAG i36ECZ CV-ketel. Hij voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen en reeds nu zien wij (alhoewel wij de ATAG nog maar net hebben) een behoorlijke vermindering van ons gasverbruik t.o.v. onze oude CV-ketel."

“De bijgeleverde “slimme” thermostaatklok is eenvoudig te bedienen en heeft veel functies, waaronder ook de meting van de buitentemperatuur. De thermostaat wordt door ons nooit lager ingesteld dan 19 graden, ook niet ‘s nachts. Erg comfortabel en dit alles bij een laag verbruik. Ook levert de ketel snel warm-water, overal waar nodig, zonder gebruik te maken van een grote boiler, die het water constant op temperatuur moet houden.”

Waarom wij hebben gekozen voor Mensonides Installatie?

“Wij zijn al ruim 40 jaar klant en zijn altijd vakkundig en professioneel geholpen. Zowel met het verstrekken van advies, als wel in de uitvoering van de afgesproken werkzaamheden, zijn wij zeer tevreden.”
 

Gefeliciteerd Mensonides Installatie en familie Bootsma!