SNEL BESPAREN OP JE ENERGIE REKENING EN HET MILIEU

Vertrouwen kan worden ingevuld met garantie. Gratis en exclusief: standaard 5 jaar ComfortGarantie. Deze garantie is alleen bij de ATAG SelectDealer exclusief verkrijgbaar.

GENIETEN VAN DE VOORDELEN VAN DE WARMTE GARANTIEWEKEN

De warmtepomp, wat voor mij?

De warmtepomp is een goed alternatief voor je huidige verwarmingstoestel, mits je woning hiervoor geschikt is .

Hij verbruikt geen fossiele brandstoffen en verlaagt direct de CO2-uitstoot en is op deze manier een aanvulling op of vervanging van de CV-ketel in bestaande huizen en dé nieuwe voorziening voor nieuwbouwhuizen.  

De Energion M haalt warmte uit de lucht en zet deze om in energie. 

 

afbeelding

OMRUILGARANTIE

Thuiskomen in een warm huis of genieten van een warm bad na een lange werkdag. Het is een heel comfortabel gevoel om vanuit de drukke buitenwereld in het comfort van je huis te stappen. Comfort waar we meestal niet bij stil staan. Dit kan met de ATAG Energion M warmtepompen.

afbeelding

NU KLAAR VOOR DE TOEKOMST MET EEN HYBRIDE WARMTEPOMP

De ATAG Energion Warmtepompen M zijn beschikbaar in diverse samenstellingen verdeeld in all-electric en hybride warmteoplossingen gecombineerd met een CV-ketel. Variërend van toestellen, die voorzien in verwarming tot ‘alles in één’ configuraties. Samen met  bijv. zonnecollectoren en -panelen maak je een zgn. zonnedak. In combinatie met een Energion M Plus beschik je over een all-electric woning, waarbij geen aardgas meer gebruikt wordt; de meest energiezuinige combinatie. 
 

afbeelding

GRATIS DE ZEKERHEID VAN COMFORT GARANTIE

Met een ATAG CV-ketel kiest de consument voor de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en de zuinigste CV-Ketel. Bij een topproduct hoort ook een topgarantie. Het is dan ook niet voor niets dat u als ATAG SelectDealer standaard 15 jaar garantie op de warmtewisselaar en 5 jaar garantie op onderdelen kunt bieden. 

Een offerte aanvragen/advies aanvragen

Het vinden van de duurzame oplossing passend bij jouw situatie is niet eenvoudig. Wij helpen je graag hierbij. Als je onderstaand formulier invult ontvang je een vrijblijvend advies/offerte op maat.
 

Door het plaatsen van een 'vinkje' in onderstaande checkbox ga je akkoord met het privacy statement van ATAG Verwarming Nederland B.V. naast het geven van uitdrukkelijke toestemming voor:
(a) het vastleggen en verwerken van de ingevulde gegevens door ATAG Verwarming Nederland B.V. en
(b) het communiceren of delen van deze gegevens met derde partijen (lees: ATAG partner) voor het afhandelen van (aan)vragen