MAAK DE JUISTE KEUZE MET BEHULP VAN DE OMWISSELGARANTIE

Heb je nu een nieuw verwarmingstoestel nodig? En is het nog onbekend, welke keuze de lokale overheid gaat nemen hoe in de toekomst de woningen te verwarmd gaan worden? De Omwisselgarantie helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Met de Omwisselgarantie kun je gerust een CV-ketel aanschaffen en wanneer de gemeente besluit om aardgasloos te gaan verwarmen, ben je verzekerd van een verwarmde woning dankzij de Omwisselgarantie.  ATAG neemt de CV-ketel terug en je krijgt korting op een warmtepompsysteem van ATAG. Zo ben je nu en straks verzekerd van een energiezuinige en comfortabele woning.
 

HOE WERKT DE OMWISSELGARANTIE?

Weet je niet wat je moet kiezen als verwarming voor je huis? Er is op dit moment veel onduidelijkheid over aardgas, wel of niet overstappen naar een warmtepomp om je huis te verduurzamen.
Er bestaat geen eenduidig antwoord op de vraag wat te kiezen. Met de Omwisselgarantie wordt deze keuze gemakkelijker gemaakt.

Om hiervan gebruik te kunnen maken, gelden een aantal spelregels. De belangrijkste zijn: De Omwisselgarantie geldt voor een gekochte en geplaatste CV-ketel uit de ATAG i-Serie en Q-Serie in de periode 1 oktober 2021 - 31 januari 2022.

In 3 stappen wordt uitgelegd hoe je in aanmerking komt voor de voordelen van de Omwisselgarantie.

De Omwisselgarantie in 3 stappen >> De Omwisselgarantie-actievoorwaarden >>
Goed advies van de ATAG SelectDealer

ATAG werkt samen met ATAG SelectDealers. Zij zijn experts in het installeren en onderhouden van onze verwarmingstoestellen en andere duurzame verwarmingsoplossingen.

Zoek een SelectDealer in de buurt

“Straks geen aardgas meer? Ik stap met een gerust hart over naar de warmtepomp, dankzij de Omwisselgarantie”.