HOE WERKT DE OMWISSELGARANTIE?

STAP 1

Registreer je CV-ketel

  • Het is belangrijk om in de actieperiode 1 oktober 2021 - 31 januari 2022 je CV-ketel uit de ATAG i-Serie of Q-Serie te kopen en te laten installeren door een ATAG SelectDealer/installateur.
  • BELANGRIJK: Na deze periode is registratie van de CV-ketel uit de i-Serie of Q-Serie voor deelname aan de actie niet meer mogelijk.
  • Registreren gaat via het formulier op deze website. Dit is mogelijk tot 15 februari 2022, waarbij de deelnemende CV-ketel wel gekocht moet zijn in de genoemde actieperiode.
  • Na registratie ontvang je op het opgegeven e-mailadres de deelnamebevestiging.

Registratieformulier >>

STAP 2

Wissel je CV-ketel in

Besluit de gemeente waar je woont om tussen 1 oktober 2021 en 31 december 2030 van het aardgas af te gaan? Dan kom je in aanmerking voor de ATAG Omwisselgarantie. Wanneer dit het geval is, meld je dan aan bij ATAG Verwarming per mail of telefoon: salesdesk@atagverwarming.com / 0544-391777.

  • Na contact met ATAG volgt verdere informatie. Belangrijk is om je deelnamebevestiging en het aankoopbewijs van de CV-ketel bij de hand te hebben.
  • Na controle van de gegevens kan je een ATAG Energion All-Electric warmtepomp kopen en laten installeren.

STAP 3

Claim je korting

Je ontvangt een korting op een ATAG Energion warmtepomp. Deze korting start – in de actieperiode - met € 1.000,-. Eén jaar na aanschaf van de CV-ketel vermindert deze korting jaarlijks met €100,-.

Een voorbeeld: Je koopt op 1 november 2021 een CV-ketel. Op 1 november 2022 is de korting nog €900,-; op 1 november 2023 nog €800,- etc.

  • Deze korting geldt alleen voor ATAG Energion All-Electric warmtepompen. Deze bestaat verplicht uit een binnen- en een buitenunit. De korting kan niet gebruikt worden voor andere kosten gerelateerd aan de warmtepomp-aankoop.

De Omwisselgarantie voorwaarden >>