ATAG all-electric warmtepomp

Een all-electric warmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht en kan verwarmen, warm water leveren en (optioneel) koelen. Voor een all-electric warmtepomp is geen aardgasaansluiting meer nodig en wordt warmte afgegeven via bijvoorbeeld de radiatoren en vloerverwarming. Deze oplossingen zijn zeer geschikt voor nieuwbouw en grondige renovatie.

ATAG Energion M Compact
De Energion M Compact is een lucht-water warmtepomp en heeft een geïntegreerde boiler voor warm water. Je creëert hiermee een comfortabele leefomgeving geheel volgens jouw wensen. Voor deze 'all-electric' warmtepomp is geen aardgasaansluiting meer nodig en is door de compacte afmeting gemakkelijk iedere gewenste plek te plaatsen door ATAG SelectDealer/installateur. De warmtepomp levert 'energiezuinige stilte' waarbij een hoog rendement en weinig geluid hand in hand gaan.

Een ervaring uit de praktijk: Een gebruiker vertelt

Bekijk hier het enthousiaste verhaal van een tevreden bewoner, die zijn 100 jaar oude woning heeft verduurzaamd.

Waarom de ATAG Energion M Compact warmtepomp?

  • Duurzaam verwarmen, koelen én warm water
  • Geen aardgasaansluiting meer nodig en daardoor een duurzaamste keuze
  • Compact: Geschikt voor iedere woonsituatie
  • Hoog COP >5: Hoog rendement bij lage buitentemperatuur van - 7 °C door het ontwerp van de buitenunit in combinatie met de optimale aansturing
  • Stilste in zijn klasse: Door een speciaal gevormd ventilatorblad
  • Slim: Geschikt voor koppeling met zonne-energie/PV panelen
  • Geld terug: Komt in aanmerking voor subsidie (ISDE)
  • Optionele variant met gescheiden temperatuurregelingen voor meerdere ruimtes

Productoverzicht Energion M Compact

Comfortabel leefklimaat

De all-electric warmtepompen van ATAG zijn erin diverse varianten en maten voor verschillende huizen en aantal personen per huishouden. Bovendien is er een variant beschikbaar waar je de temperatuur voor meerdere ruimtes onafhankelijk van elkaar kunt regelen. Je creëert je eigen comfortabele leefomgeving geheel volgens jouw wensen. Voor vakkundig advies om een goede keuze te maken kun je terecht bij de ATAG SelectDealer.

Zoek een ATAG SelectDealer
Warmtepomp nodig?

Welk warmteoplossing past het beste bij jouw situatie?

ComfortKiezer