Onze waterontharders

Een waterontharder zorgt voor zacht en kalkvrij water. Voor het behoud van apparatuur zoals douchekoppen, kranen, wasmachines, vaatwassers, koffiezetapparaten en andere keukenapparatuur. 

  • Zacht water voor een beter wasresultaat
  • Beter voor het milieu, o.a. minder wasmiddelen nodig
  • Huishoudelijke apparaten gaan langer mee
  • Een waterontharder zorgt voor meer badcomfort
Het ATAG Descale assortiment bestaat uit 4 modellen. Deze hebben allemaal hetzelfde werkingsprincipe, maar zijn onderscheidend in capaciteit. Geschikt voor huishoudens van 1-8 personen. 

Bekijk de waterontharders Bekijk de brochure

Hoe werkt een waterontharder?

Een waterontharder verzacht het water dat door je (huishoudelijke) apparaten stroomt door het onttrekken van kalk en magnesium aan het water. Een waterontharder is gevuld met harsbolletjes. Het leidingwater loopt door dit vat met harsbolletjes, waarbij deze de kalk naar zich toetrekt. Het resultaat is bijna kalkvrij water.

Meer over het regeneratieprocies (schoonspoelen)

Verkrijgbaar bij dé specialist

De Descale waterontharder is verkrijgbaar bij de ATAG SelectDealer, dé specialist die als geen ander weet óf en zo ja, welke Descale voor jouw thuissituatie geschikt is. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor extra voordelen zoals aanvullende garantievoorwaarden, een vakkundige installatie en uitgekiende service en onderhoud.

Zoek een ATAG SelectDealer