Meerdere wegen leiden naar CO₂ neutraal

Iedereen moet verduurzamen gezien de gezamenlijke afspraak in Parijs om in 2050 CO2-neutraal te zijn. Er moet nog wel wat gebeuren om daar te komen. Waar liggen uw uitdagingen op gebied van duurzaamheid? We begrijpen als geen ander dat zowel in de bestaande bouw, woningbouw als in de utiliteitsbouw specifieke oplossingen noodzakelijk zijn. Samen met u geven we invulling aan het begrip ‘duurzaamheid’, zodat u de logische stap kunt zetten naar duurzaam verwarmen.

Zakelijk platform voor
  • Woningbouwcorporaties
  • Architecten
  • Aannemers
  • Bouwtoeleveranciers

Referentieprojecten met onze duurzame warmteoplossingen

Wij werken aan comfortabele omgevingen in de woningbouw, utiliteits- en industriebouw en hebben al veel projecten mogen verzorgen met onze duurzame warmteoplossingen. Of het nu gaat om renovatie, uitbreiding of complete nieuwbouw; we kijken altijd welke duurzame oplossing past bij uw project. Met trots tonen wij hier een selectie uit deze projecten.

Handige tools & Actuele thema's

Service

ATAG BIM Bibliotheek

Het Bouw Informatie Model biedt u een selectie aan van ATAG CV-ketels, hybride CV-ketels, zonne-energiesystemen en warmtepompen voor uw bouwproject.
 

Uitgelicht

Energie Optimaal Plan (EOP)

Maak kennis met het unieke EOP. Ga voor duidelijkheid: een fixed prijs voor het verwarmingsproduct dat u toepast in woningbouw & voor zekerheid: een onderdelengarantieregeling voor de levensduur van 18 jaar.
 

Subsidies

De overheid biedt diverse subsidies en vormen van fiscaal voordeel aan voor zakelijke gebruikers / ondernemers.

Service

Serviceconcepten

De servicedienst van ATAG biedt ondersteuning op vele terreinen. Er is een groot aantal diensten beschikbaar die het nodige werk uit handen nemen. De ATAG servicemonteurs zorgen dankzij hun expertise voor een doelgerichte oplossing.

Tools

Zoncalculator

Denkt u wel eens aan de toepassing van zonne-energie in uw woningbouwproject? Maak voor een indicatie gebruik van de adviestest die de zoncalculator biedt.

Tools

XL Configurator

Gebruik onze XL Configurator voor het opvragen van een offerte voor een ATAG XL (cascade)systeem, het downloaden van CAD-tekeningen en/of een bestektekst.

Documentatie

Relevante documentatie

Van onze producten is digitale documentatie beschikbaar. Denk hierbij aan brochures, verklaringen, certificaten en installatievoorschiften en gebruikershandleidingen.

Tools

Bespaartool ATAG XL

Dankzij het allerhoogste rendement van 110,3% heeft de ATAG XL minder energie nodig om dezelfde hoeveelheid warmte op te wekken. Bereken het voordeel.

Service

CAD- & Bestekservice

Uitgebreide CAD- en bestektekeningen zijn te vinden in de ATAG BIM Bibliotheek.

Service

Passive Flue Heat Recovery Technology (PFHRT)

Bij deze innovatieve technologie staan tapwaterrendementen centraal die zorgen voor EPC- en/of EI-verlaging. Wat kan dit voor uw project betekenen?


Persoonlijk advies aanvragen

ATAG denkt met u mee om tot de juiste duurzame oplossing te komen voor uw project. Soms heeft u behoefte aan een op maat gemaakt advies of een bezoek van één van onze adviseurs. Onze adviseurs staan graag voor u klaar.

Advies aanvragen