WAT IS HOUSE ENERGY OPTIMUM?


Geïntegreerd nieuwbouwsysteem voor rijwoningen, samengesteld door zes A-merken. Hiermee bereikt u gegarandeerde energiezuinige, comfortabele en gezonde woningen en lagere ontwerp- en bouwkosten. Mét verzekerbare EnergiePrestatieGarantie!

 

Besparing op bouw- en ontwerpkosten
De besparing wordt veroorzaakt door verbetering van het ontwerp- en bouwproces. De geïntegreerde pre-engineering hoeft in de praktijk alleen nog maar projectspecifiek te worden toegepast. 85% van het voorwerk is al verricht. Deze integrale benadering zorgt voor een betere ontwerp- en bouwkwaliteit én een proces dat sneller verloopt dan normaal. Het resultaat is een betere woning en lagere ontwerp- en bouwkosten. Deze besparing kan oplopen tot meer dan 10%.

VRAAG VANUIT DE MARKT

House Energy Optimum is ontstaan vanuit de vraag van architecten, ontwikkelaars, corporaties en aannemers om nieuwbouwwoningen te laten voldoen aan BENG en NOM-eisen. Uitgangspunt was het vinden van het optimum tussen bouwkundige én installatietechnische maatregelen. Daardoor worden energieprestatie, comfort en een gezond binnenklimaat geborgd.

HEO is ontstaan uit een strategische samenwerking tussen ATAG Verwarming, Duco Ventilation & Sun Control, Jaga, Kingspan Insulation, Kingspan Unidek en Ubbink.

WEBSITE >>

BUILDING HOLLAND

Graag heten wij u van harte welkom op de stand van HEO tijdens Building Holland in de RAI - Amsterdam op 9, 10 en 11 april. We praten u graag bij over het concept of kijk voor meer informatie op www.bouwheo.nl

HEO LEZINGEN 
Iedere dag wordt een lezing over HEO verzorgt op het podium Nexus in Hal 10. Zorg dat u erbij bent!

Lezingen HEO door Jourdain Martens (Develop Inc.)
Dinsdag 9 april:         13.05 - 13.25 uur
Woensdag 10 april:    15.45 - 16.05 uur
Donderdag 11 april:      14.55 - 15.15 uur

Aanmelden
U kunt zich gratis aanmelden voor Building Holland via onderstaande button. We zien u graag op onze stand in hal 10.

Gratis aanmelden>>