ATAG Zone – Een wereld aan verbindingen

Meer kunnen dan alleen het op afstand bedienen van de CV-ketel of warmtepomp? Dat is mogelijk met ATAG Zone. ATAG Zone biedt toegang tot de wereld van domotica. Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Home gaan samenwerken of werken al samen met ATAG Zone. Op deze manier krijg de gebruiker de totale controle over de woning via smart devices of desktop.

Overal, waar hij ook is.

Waarom ATAG Zone?

Het ATAG Zone platform verbindt de CV-ketel met de warmtepomp of een zonsysteem en maakt zoneregeling eenvoudig te installeren, in te regelen en te gebruiken. Zo ontstaat er een wereld aan verbindingen.

  • Voorbereid op de wereld van domotica
  • Totale controle met een zoneregeling-accessoire krijg je totale controle over de woning via smart devices of desktop
  • ATAG Zone verbindt CV-ketel, de warmtepomp en zonlichtsysteem
  • Werkt met Apple HomeKit: “Siri, zet de verwarming aan”
  • Overal, waar je ook bent

Samenwerking met ATAG One Zone

ATAG Zone wordt ingevuld door ATAG One Zone: Dé slimme thermostaat. Het Nederlands design & bedieningsgemak van de welbekende ATAG One is behouden, terwijl de mogelijkheden worden uitgebreid. De gebruik kan 24/7 op afstand alle componenten, verbonden met ATAG Zone, besturen en beheersen. Regel op de halve graad nauwkeurig per ruimte de temperatuur van de verwarming, warm water en koeling via één app. Geheel volgens zijn wensen! Eenvoudig en snel in gebruik. Probleemloos en zonder abonnementskosten.

Meer over ATAG One Zone

ATAG P & Connectiviteit

De ATAG P Zone CV-ketel is de eerste die geschikt is om te verbinden met ATAG Zone. De P Zone is proactief, intelligent, vanzelfsprekend ‘warmtepomp ready’ en kan naadloos samenwerken met de ATAG Energion M warmtepomp en andere warmtepompen. Met als resultaat een verlaging van het energieverbruik, vermindering van de CO2-uitstoot en een betrouwbaar verwarmingssysteem.

De combinatie ATAG CV-Ketel en ATAG thermostaat zorgt voor het beste verwarmingsresultaat. Het assortiment bestaat uit diverse uitvoeringen met voor elke woning een oplossing. Laat u goed informeren en maak een afspraak met een ATAG Adviseur uit uw regio voor een advies dat past bij uw project.

Neem contact op

Energie besparen

De gebruiker is altijd op de hoogte van het energieverbruik en kan eenvoudig bijsturen waar nodig. Zo wordt energie besparen wel heel gemakkelijk. ATAG Zone staat altijd in verbinding met my.atag.zone en de installateur. Dankzij een intelligent onderhoudssysteem kunnen storingen worden voorkomen.

Voor deskundig advies en uitleg

De ATAG thermostaten en regelingen zijn verkrijgbaar via uw ATAG Adviseur, die als geen ander weet welk verwarmingstoestel het beste samenwerkt met welke thermostaat.

Neem contact op