Bungalows vakantiepark Landal De Vers

Landal De Vers in Overloon is een vakantiepark op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Gelegen in de bossen en aan het Nationaal Park de Maasduinen verhuurt Landal bungalows. Naast dat Landal Greenparks zich als organisatie sterk maakt voor comfort en kwaliteit voor de gasten, is een ander belangrijk aspect dat zij zich inzetten voor natuur en samenleving. 

Projectomschrijving
  • Overloon
  • Landal Greenparks
  • 75 CV-ketels A244E/A244EC
  • 75 vakantiewoningen
  • 2018

De ambitie

Landal De Vers beschikt over de Green Key certificering, het internationale keurmerk voor duurzame en betrokken vakantieparken. Landal Greenparks wil in 2030 volledig klimaatneutraal zijn. Op dit moment heeft Landal een no. 1 positie in de Sustainable Brand Index en mag het zich het meest duurzame reismerk van Nederland noemen.

Om zich hier voor in te blijven zetten, was de wens om op Landal De Vers 75 bungalows van ATAG producten te voorzien. De verwarmingsinstallatie in de bungalows vormt een belangrijk onderdeel van het comfortabele gevoel en de kwaliteitsbeleving dat Landal biedt aan hun gasten.

Het resultaat

In 75 bungalows is een ATAG A-serie CV-ketel geïnstalleerd. Deze ketel heeft een aantal belangrijke eigenschappen waarbij duurzame materiaalkeuze (RVS) en een laag energieverbruik centraal staan. De ATAG A-serie beschikt over een rookgaskoeler, de ATAG Economizer en een exclusieve warmtewisselaar die de rookgassenwarmte opnieuw gebruikt voor het verwarmen van het tapwater. Hierdoor is er sprake van een reducering van de CO2-uitstoot. Dit heeft er mede aan bijgedragen dat Landal in 2018 het energieverbruik 100% CO2-neutraal heeft kunnen maken.

Landal heeft gekozen voor ATAG Verwarming om verzekerd te zijn van zekerheden wat betreft onderhoud en inzicht in de Total Cost of Ownership (TCO). Zowel onderhoud en de hieraan gekoppelde TCO vormt de basis voor een 18 jaar lange garantie op onderhoud en service, zonder voor verrassingen komen te staan. Op deze manier wordt warmte onderdeel van het wooncomfort en onmisbaar om ook van de vakantiehuis een thuis te maken.

Landal De Vers | Project in beeld

Persoonlijk advies aanvragen

ATAG denkt met u mee om tot de juiste duurzame oplossing te komen voor uw project. Soms heeft u behoefte aan een op maat gemaakt advies of een bezoek van één van onze adviseurs. Onze adviseurs staan graag voor u klaar.

Advies aanvragen