ATAG als uw langetermijnpartner

Er gebeurt veel in de verwarmingswereld. Voor u als woningcorporatie, architect, bouwer of bouwtoeleverancier zijn wij niet alleen fabrikant, maar vooral een langetermijnpartner. Samen kunnen wij een duurzame oplossing bieden voor uw project. Oplossing voor nu én voor een duurzame toekomst. 

Wij ondersteunen u graag met een aanbod van gedetailleerde informatie, documentatie en handige tools. Daarnaast staat er een team van adviseurs voor u klaar om te helpen om tot de beste oplossing te komen.

Direct advies aanvragen

De 8 van ATAG

Er zijn tegenwoordig veel alternatieven voorhanden om woningen, bedrijfsgebouwen en andere utiliteitsgebouwen van warmte en warm kraanwater te voorzien. U wilt zeker weten dat u kiest voor het verlagen van de energielasten en verhoging van het wooncomfort. Graag maken wij uw keuze gemakkelijker door het bieden van de 8 ATAG-zekerheden.

Zuinig

ATAG producten hebben een lange levensduur en een hoog rendement. Op deze manier worden goede prestaties geleverd in de bijdrage aan de Energie-Index van uw project en/of woningbestand.

Milieuvriendelijk

CO₂-neutraal in 2050. ATAG producten hebben een schone verbranding en een zeer lage emissie. Een lage milieubelasting komt ten goede van het energielabel van uw gebouw(en)

Innovatief

We denken niet alleen in technieken. Zo wordt u ook uitgedaagd om u innovatief te blijven ontwikkelen. En niet geremd wordt door alleen technische zaken.

Kwaliteit

Verschillende ATAG producten zijn als tekstwinnaar uit diverse Europese consumententesten naar voren gekomen. Sinds 1999 speelt ATAG hierin een belangrijke rol.

Comfortabel

Dankzij de specifieke kennis van de ATAG adviseurs krijgt u deskundig advies over welke warmteoplossing het beste past bij de realisatie van uw project. Voor u en uw klant het beste (woon) comfort.

Aanpassen

De energiemarkt is volop in ontwikkeling en beweging. Graag ondersteunen we u hierbij, zodat u samen met ons altijd aangesloten blijft bij deze veranderende markt.

Onderhoudsvriendelijk

ATAG biedt een exclusief Energie Optimaal Plan waarin een meerjarenonderhoudsprogramma wordt gemaakt dat geheel aansluit op uw wensen en behoeften.

Veilig

Alle ATAG producten worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidseisen.

Wat maakt een ATAG product zo speciaal?

"ATAG is Nederlands, ATAG is kwaliteit en ATAG is techniek"

Oplossingen voor iedere toepassing

Wij begrijpen dat er tegenwoordig veel mogelijkheden voorhanden zijn om woningen, bedrijfsgebouwen en andere utiliteitsgebouwen van warmte en warm kraanwater te voorzien. Een gebouw kan worden verwarmd met een cv-ketel, een boiler, een zonneboiler en een warmtepomp.

Onze verwarmingsproducten zijn uitermate geschikt om toe te passen in een woning of utiliteitsgebouw. In de woningbouw kunt u deze bijvoorbeeld toepassen in een nieuwbouwproject of tijdens de renovatie van uw pand(en). Tevens kunnen ze worden toegepast in recreatiewoningen. Behalve voor woningbouw, zijn onze producten ook geschikt voor toepassing in de utiliteitsbouw, zoals industriële panden, onderwijsgebouwen, zorggebouwen en sport- en recreatiegebouwen. Andere toepassingsmogelijkheden zijn de land- en tuinbouw, groothandel en detailhandel en de bouwnijverheid.
 

Succesvolle energietransitie

Er zijn wat ons betreft meerdere wegen die leiden naar CO2-neutraal in 2050. Wij geloven niet in één enkele oplossing, er zijn meerdere wegen. Daar zou een warmtepomp een rol in kunnen spelen, maar ook nog steeds gas in welke vorm dan ook. ATAG maakt op keuzes op basis van maximale reductie van CO2-uitstoot tegen minimale kosten, van bron tot gebruiker. Met dit gedachtegoed bieden wij producten aan die een energiebesparende oplossing en verduurzamingslag voor uw gebouwen kunnen betekenen.

Met onze producten is het mogelijk om de warmteproductie in de woning of het bedrijfspand nauwkeurig af te stemmen op de wisselende warmtevraag in het gebouw. Deze nauwkeurigheid maakt dat het gebouw alleen verwarmd wordt op momenten dat het echt nodig is. Naast een hoog comfortniveau voor de gebruiker, wordt daarmee ook energiebesparing gerealiseerd. De energiebesparing die met het hoge rendement behaald kan worden, maakt het gebouw waar deze wordt toegepast ook duurzamer. Zo is het mogelijk om stappen te maken in uw energielabel en tegelijkertijd de energie-index van uw pand te verlagen. Deze producten kunnen dus een bijdrage leveren aan de maatregelen die u neemt om te voldoen aan de eisen die zijn gesteld in het Energieakkoord.

Uitstekende service

Wij bieden uitstekende service wanneer u een van onze warmte-installaties wilt toepassen in uw gebouw. Zo geven wij advies en ondersteuning bij de installatie van deze producten. Wij zorgen ervoor dat ze optimaal worden geïnstalleerd, ingesteld en kunnen worden gebruikt. ATAG laat u graag kennis maken met het uniek Energie Optimaal Plan waarin wij ook de mogelijkheid bieden om te kiezen voor een garantieonderdelenplan op basis van meerjarenonderhoudsplanning. Zo bent u altijd verzekerd van goed onderhoud op uw installatie.