Investeren in mensen met een arbeidshandicap loont

ATAG bestaat in 2023 75 jaar. Dat betekent niet alleen 75 jaar verwarmen, maar ook ondernemen met oog voor de samenleving.
 
Er wordt al 25 jaar gewerkt met programma’s om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een volwaardige baan te bieden, en daarmee een duurzame en werkzame toekomst voor hen te creëren.
 
Het mes snijdt bovendien aan twee kanten: goede en betrokken medewerkers in een krappe arbeidsmarkt, een echte baan en structurele participatie in het arbeidsproces voor de mensen.
 
Meer weten? Lees dan onze whitepaper.: "Met afstand tot de arbeidsmarkt, een duurzame en werkzame toekomst"
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is soms lastig. Niet vanwege die medewerkers zelf, maar vanwege de vele administratieve obstakels die een werkgever moet omzeilen om deze mensen een werkplek te bieden.
 
In onze whitepaper zetten we op een rijtje hoe je als werkgever of HR-verantwoordelijke het beste de administratie kunt inrichten.
 
Want als we bij ATAG één ding hebben geleerd, is het dat hoe complex regels en procedures ook kunnen zijn, als je echt wil is er altijd wel een oplossing te vinden.

 

Lees het whitepaper