Hou je van comfort, dan kies je ook als installateur voor ATAG

Service en onderhoud is wat je dagelijks doet. Maar voor klanten beteken je zo veel meer. Als installateur zorg je voor een aangenaam klimaat bij de mensen thuis. ATAG ontzorgt en ondersteund installateurs omdat jij voor jouw klant de comfort expert ben op wie hij altijd kan rekenen. Kiezen voor ATAG is een bewuste keuze. Jij een tevreden klant, wij een tevreden klant.

Kennisbank

Een warmtepompboiler installeren? Om deze redenen is het een slimme keuze

Zoek je voor jouw klant een oplossing om tapwater duurzaam te verwarmen? Dan is een warmtepompboiler misschien wel de oplossing. Een warmtepompboiler zorgt op een energiezuinige manier voor warm tapwater.

Over ATAG

ATAG Warmtegarantieweken

Bij ATAG staat het najaar in het teken van de Warmtegarantieweken met garantie en voordeel voor zowel eindgebruiker als SelectDealer-installateur op het gebied van woningverduurzaming. Ga naar het portal voor meer informatie.

Over ATAG

ATAG groeit: Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Werken bij een sterk groeiend bedrijf in een dynamische markt waarin warmte centraal staat? We hebben een aantal openstaande vacatures om ons team in Lichtenvoorde uit te breiden.

Producten

NIEUW PRODUCT: ATAG Energion warmtepompboilers

ATAG heeft haar assortiment uitgebreid met de Energion warmtepompboiler. Een warmtepompboiler maakt gebruik van de binnen- en/ of buitenlucht om woningen van warm water te voorzien. Hierbij wordt geen aardgas gebruikt. Op deze manier wordt het elektriciteitsverbruik tot een minimum beperkt en is er sprake van duurzaam verwarmen.
 

Documentatie

Productcatalogus 2021

Wij bieden een ruim assortiment Energiezuinige Warmteoplossingen aan. Bekijk in onze nieuwe productcatalogus 2021 een overzicht van onze warmtepompen, zonneboilers, CV-ketels en thermostaten.

Instructievideo

ATAG One Zone verbinden met het internet

Maak kennis met de ATAG One Zone. Deze korte instructievideo's voor iPhone en Android smartphones laten stapsgewijs zien hoe je de ATAG One Zone voor de eerste keer in gebruik neemt en koppelt aan het internet.


 

Ervaring uit de praktijk

De rol van de warmtepompboiler bij de warmwatervoorziening in de recreatiemarkt

Comfortabel en energiezuinig douchen op een camping, dankzij de inzet van een warmtepompboiler.

Kennisbank

Hybride warmtepompen: een betaalbaar alternatief voor all-electric?

Er zijn volop kansen voor de hybride warmtepomp in de renovatiemarkt als een alternatief voor de vaak prijzige all-electric uitvoeringen.Een samenvatting van het interview in het vakblad Warmtepompen met Roy Janssen, productmanager Warmtepompen bij ATAG.

Diensten

ATAG ProZone voor Installateurs

De ATAG ProZone is de ATAG Zone voor de installateur. Met ATAG ProZone plant de installateur eenvoudig op afstand onderhoud in en krijgt hij inzage in de werking van de door hem geïnstalleerde ATAG Zones.

Persbericht

ATAG A/E-Serie| Einde van een tijdperk

Onlangs is de laatste A/E-Serie van de band gerold in Lichtenvoorde. Dit betekent het einde van een tijdperk. Sinds 2006 zijn er ruim 275.000 geproduceerd en verkocht. Met de A/E-serie zijn veel prijzen behaald en is de Economizer – een ATAG uitvinding –een vaste waarde in de ATAG CV-ketels geworden. 

Kennisbank

Geluideisen warmtepomp

Het huidige Bouwbesluit 2012 stelt geen geluidseisen aan buitenruimten en daarmee ook niet aan het geluid van buitenunits van warmtepompen. In het vernieuwde Bouwbesluit worden de geluidseisen voor buitendelen van warmtepompen wel meegenomen.

Producten

Welk verwarmingstoestel past bij welke regeling?

Op onze verwarmingstoestellen passen verschillende zoneregelingen en thermostaten, maar wat is de juiste combinatie? Er is er altijd één die voldoet aan de wensen van je klant.

Over ATAG

Voordelen als ATAG SelectDealer

Als ATAG SelectDealer profiteer je met het ATAG Comfort Plan van veel extra's. We hebben de voordelen voor je op een rij gezet.

Ervaring uit de praktijk

Meer dan 100 jaar oude woning NOM

Hoe wordt een ATAG Energion warmtepomp in all-electric uitvoering in de praktijk ervaren? Bekijk hier het enthousiaste verhaal van een tevreden bewoner, die 100 jaar oude woning uit 1910 NOM heeft gemaakt. Ook de installateur aan het woord met een toelichting over de gekozen ATAG warmteoplossingen.

Kennisbank

De Gasketelwet

Op 1 oktober jl. is de Gasketelwet van kracht. Dit betekent dat de installateur aan wettelijke eisen moet voldoen om werkzaamheden aan gasverbrandingstoestellen te mogen uitvoeren. Deze werkzaamheden omvatten het installeren, repareren, onderhouden én het in bedrijf stellen van CV-ketels, gashaarden en geisers.

Kennisbank

Geluid warmtepomp: de feiten op een rij

Er verschijnen in de media allerlei berichten over het geluidsniveau van de warmtepompen. Hoeveel geluid maakt een warmtepomp nou echt en waar dien je rekening mee te houden?

Persbericht

1.000.000 ATAG CV-ketels

Sinds 1997 zijn er 1.000.000 CV-ketels vanuit Lichtenvoorde het land in gegaan. Een moment om bij stil te staan; 1.000.000 CV-ketels geproduceerd en verkocht. Gerealiseerd samen met de ATAG SelectDealers en grote landelijke accounts als Feenstra, Warmteservice en Essent.

Producten

ATAG One Zone - Installatie- en gebruikstips

Meer willen weten hoe de One Zone te koppelen en te gebruiken? Lees hier verder.

Persbericht

ATAG door KIWA gecertificeerd voor 30% bijmenging waterstof

ATAG Verwarming legt de focus op waterstof: Ontwikkelingstrajecten rondom bijmenging van waterstof, hoger dan de huidige CE normering toelaat, zijn ingezet. Dit heeft ertoe geleid dat ATAG Verwarming als eerste CV-ketel fabrikant door KIWA gecertificeerd is voor 30% waterstof bijmenging aan aardgas in een CV-ketel.  ATAG is binnen ARISTON Thermo Group aangewezen om de waterstof ontwikkelingen te leiden.

Producten

De CV-ketel of warmtepomp op afstand bedienen?

Dat is mogelijk met ATAG Zone. ATAG Zone biedt toegang tot de wereld van domotica en werk via een - gratis te downloaden - app.

Over ATAG

ATAG SelectDealer worden

Als ATAG SelectDealer speel je een belangrijke rol in de comfort zone van jouw klanten. Wil jij ook profiteren van de vele voordelen zoals uitgebreide ondersteuning, trainingen en werken met kwalitatieve en innovatieve verwarmingsproducten? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op en vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt spoedig contact met je op.

Veelgestelde vraag

Hoeveel geld kan mijn klant terugvragen?

Op alle ATAG zonlichtsystemen en warmtepompen kan je in aanmerkingen komen voor de zogenaamde ISDE subsidie die de overheid verstrekt. Op deze manier gaan we minder gas gebruiken en meer duurzame warmte. Dit bespaart energie en dringt de CO2-uitstoot terug.

Producten

Thermostaten van ATAG

ATAG heeft diverse thermostaten en regelingen in het assortiment. Dus is er altijd één die aan de wensen van je klant voldoet. De nieuwe ATAG One Zone is als aanvulling beschikbaar op ons huidige assortiment van thermostaten. Op afstand de verwarming, warmwater en koeling bedienen, waar je klant ook is. De thermostaat is toepasbaar op de nieuwe ATAG i Zone en ATAG Energion M warmtepomp.

Documentatie

Relevante documentatie

Van onze producten is digitale documentatie beschikbaar. Denk hierbij aan brochures, verklaringen, certificaten en installatievoorschiften en gebruikershandleidingen.

Kennisbank

De warmtepomp, iets voor mijn klant?

De warmtepomp is een goed alternatief voor de huidige verwarmingstoestel. De pomp verbruikt geen fossiele brandstoffen en verlaagt direct de CO2-uitstoot.

Wil je meer weten over ATAG producten?

Documentatie

Beeldbank

De beeldbank is een digitale verzameling voor diverse ATAG logo's in verschillende bestandsformaten.

Lees de visie van ATAG op duurzaamheid en de wegen die leiden naar CO₂-neutraal.

Producten

Verwarmingstoestel in termijnen betalen

De aanschaf van een verwarmingstoestel is vaak een grote investering. Niet iedereen heeft hier direct geld voor over of beschikbaar.

Duurzaamheid

ATAG CV-ketels zijn ‘warmtepomp-ready’

De CV-ketels van ATAG zijn geschikt om in combinatie met hybride warmtepomp een woning te verwarmen.

Installateur André ten Have aan het woord

Porskamp Installatie Techniek in Lichtenvoorde over ATAG

Lees verder >>

Verwarmingsproducten met hart voor de toekomst

CV-Ketels

De basis voor een duurzame oplossing

 • Voor verwarming en warm water
 • Verwarming en warm water d.m.v. aardgas
 • Solo of combi uitvoering
 • Uit te breiden met zonnecollectoren
Ontdek de CV-ketels
Warmtepompen

Warmtepompen

De logische stap naar duurzaam verwarmen

 • Voor verwarmen met én zonder gas
 • Hybride en All-Electric uitvoering
 • Gemakkelijk te plaatsen
 • Stilste in zijn klasse
Ontdek de warmtepompen
Thermostaten

Thermostaten

Op afstand de temperatuur regelen

 • Slimme WiFi thermostaat
 • Te bedienen via app, desktop of smartphone
 • Abonnementsvrij
 • Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en snel in gebruik
Ontdek de thermostaten
Zonlichtsystemen

Zonlichtsystemen

Gratis energie van de zon

 • Voor verwarming en warm water
 • Verwarmen en warm water d.m.v. de zon
 • Zonnecollector en voorraadvat
 • Ondersteuning van cv-ketel als de zon minder schijnt
Ontdek de zonlichtsystemen
ATAG servicemonteur aan het woord

Comfort zones in optimale conditie houden

Lees verder >>

De 8 van ATAG

Hou je van comfort, dan kies je ook als installateur voor ATAG. Dit wordt ingevuld door de 8 van ATAG. Ook dan willen we je graag helpen.

Zuinig

Dankzij het hoge rendement gaat het energieverbruik van je klant omlaag. Zo besparen ze op energiekosten - jarenlang!

Milieuvriendelijk

Een schone verbranding en een zeer lage uitstoot zorgen voor een lage milieubelasting.

Betrouwbaar

Wij denken niet alleen in technieken. Zo wordt je ook uitgedaagd om je innovatief te blijven ontwikkelen. En niet geremd wordt door alleen technische zaken.

Kwaliteit

Verschillende ATAG producten zijn als testwinnaar uit diverse Europese consumententesten naar voren gekomen. Sinds 1999 speelt ATAG hierin een belangrijke rol.

Comfortabel

Dankzij de kennis van ATAG medewerkers in binnen en buitendienst wordt onze kennis zoveel mogelijk met je gedeeld. Alleen dan komt je tot een comfortabel positie voor jouw als installateur

Aanpassen

Jouw markt beweegt. Daarom zullen wij er altijd alles aan doen om je te helpen om bij deze markt aan te sluiten. Ook dat is jouw comfortzone als installateur.

Onderhoudsvriendelijk

Dankzij het realiseren van optimale ruimte binnen de mantel ontstaat er een comfortabel onderhoudsvriendelijke werkomgeving.

Veilig

Alle ATAG verwarmingsproducten worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidswetgeving.