Uitbreidingen van ATAG

Naast onze verwarmingstoestellen en zonlichtsystemen bieden we ook producten aan die extra comfort en gemak geven. Een boiler is geschikt voor direct en veel warm tapwater en kan gecombineerd worden met een ATAG solo-ketel uit de Q- en i-Serie. Een waterontharder verlengd de levensduur van diverse producten, omdat het water ‘zachter’ wordt gemaakt.

Ook bieden we een passende oplossing aan voor het regelen van het klimaat en de watervoorziening. Met onze aanbod aan thermostaten en regelingen is er altijd die past bij de wensen van je klant.

Boilers

Deze boilers zijn geschikt voor aansluiting op een ATAG Solo-ketel uit de Q-Serie. Omdat er direct uit de boiler wordt getapt, worden er hoge tapwaterprestaties bereikt. RVS onderhoudsvrije hoog vermogen staande boiler (ronde uitvoering) met interne gladde RVS boilerspiraal. Aansluiting voor verwarmingscircuit, warm- en koudwaterleiding en circulatieleiding.

Ontdek de ComfortBoiler

Thermostaten en regelingen

Voor elke situatie heeft ATAG een passende oplossing wanneer het aankomt op het regelen van het klimaat en warmwatervoorziening. Of het nu gaat om een woning, een woning met praktijk, een zwembad of een kantorencomplex, ATAG heeft de regeling die daarbij past.

Ontdek de thermostaten en regelingen