ATAG ComfortLease voor je klant

Het financieren van een verwarmingstoestel op een transparante en betrouwbare manier

De aanschaf van een verwarmingstoestel is vaak een grote investering. Niet iedereen heeft hier direct geld voor over of beschikbaar. Met ATAG ComfortLease is het mogelijk voor je klant om direct te genieten van comfortabele warmte, zonder dat hiervoor direct betaald hoeft te worden. Het bedrag omvat de aanschaf en installatie van een verwarmingstoestel.

ATAG ComfortLease maakt het mogelijk om tegen aantrekkelijke voorwaarden een verwarmingstoestel in maandtermijnen te betalen.
 

Hoe werkt ATAG ComfortLease voor jou als installateur?

In 3 eenvoudige stappen maak je gebruik van ATAG ComfortLease:

  1. Als installateur maak je de offerte voor de klant, waarin ATAG ComfortLease wordt aangeboden als betaalmogelijkheid. Hiervoor is ook een consumentenbrochure beschikbaar.
  2. De consument geeft aan dat hij geïnteresseerd is in ATAG ComfortLease en hij meldt zich bij ATAG ComfortLease per telefoon, online of per mail. Hierbij kan jij als installateur eventueel ondersteuning bieden.
  3. Na goedkeuring – binnen 1 werkdag – geeft de consument opdracht tot plaatsing. Na plaatsing en overhandiging van de afleverbon ontvang jij direct je geld. Zonder ‘omkijken en papierhandel’.

De voordelen voor jou als installateur:

  • Geen enkel financieel risico.

  • Geen administratieve rompslomp.

  • Een snel antwoord, vaak binnen één werkdag.

ComfortLease financieringstool

Meer informatie

Wil je de online financieringstool ook op je website of heb je andere vragen over ATAG ComfortLease, op werkdagen zijn we bereikbaar op 085-0667445.