ATAG Producttrainingen

Een belangrijk onderdeel van een producttraining is het direct in de praktijk toepassen van de opgedane kennis door het werken met- en aan de producten op onze trainingslocatie in Lichtenvoorde (Gld).
Vanzelfsprekend is deelname gratis.

Mogelijke trainingen:
ATAG Energion Warmtepomp (Mono, Split, All-Electric, Hybrid)
ATAG Energion Warmtepompboilers (Lydos Hybrid, Nuos Plus)
ATAG CV-ketels: i-Zone Serie en P-Serie ketels
ATAG CV-ketel: QR-Serie

Globale dagindeling:

9.00 - 9.30 uur Ontvangst
9.30 - 12.00 uur Opbouw en werking
12.00 - 12.45 uur Lunchpauze
12.45 - 14.45 uur Instellingen
14.45 - 16.00 uur Service & onderhoud
16.00 uur Afsluiting


 

Virtuele 360 graden tour ATAG ComfortHub

Energion Warmtepomp: Mono, Split, All-Electric, Hybrid

Het installeren en inbedrijfstellen van de ATAG Energion warmtepomp. Alle varianten zullen in deze training aan bod komen. De Energion M (monobloc), Energion S (split), de Hybrid en All-Electric versies.

Inhoud:
Na het volgen van deze training ken je de installatiemogelijkheden, opbouw, werking, regeling en bediening van de ATAG Energion hybride- en all-electric warmtepompen.

NIEUW in deze training is het praktijkdeel, waar je aan de hand van een werkende productopstelling het geluid ervaart, naast het zelf sleutelen aan de installatie met o.a. het aansluiten van de bekabeling en het instellen van de parameters om de warmtepomp in bedrijf te stellen.

Inschrijven

Energion Warmtepompboilers: Lydos Hybrid en Nuos Plus

Wanneer kies je voor een warmtepompboiler? Geen woning is hetzelfde, iedere situatie vraagt om een andere benadering. Door de energie transitie wordt de vraag naar all-electric opwekking van warm tapwater steeds groter. Na deze training zal het werken aan een ATAG warmtepompboiler voor jou geen geheimen meer hebben.

Inhoud:
Het doel van deze training is om je een goed inzicht te geven in de installatiemogelijkheden, opbouw, werking, regeling en bediening van de ATAG Energion Lydos Hybrid & Nuos Plus. Deze training bestaat uit een theoretisch en praktisch deel.

Inschrijven

CV-ketels: i-Zone Serie en P-Serie

Inhoud:
Het doel van deze training is om je verder inzicht te geven in de werking, regeling, bediening en afstelling van de ATAG CV-ketels uit de P-Serie. Deze training bestaat uit een theoretisch en praktisch deel. Ook komt er praktijkinformatie aan bod over de ATAG i-Zone en One Zone WiFi thermostaat.

Inschrijven

CV-ketel: QR-Serie

Inhoud:
Het doel van deze training is om je een goed inzicht te geven in de installatiemogelijkheden, opbouw, werking, regeling en bediening van de ATAG QR-Serie CV-ketels. Deze training bestaat uit een theoretisch en praktisch deel.

Inschrijven