ATAG voor de zakelijke markt

Duurzame oplossingen voor bestaande bouw, nieuwbouw en utiliteitsbouw

Voor de zakelijke markt biedt ATAG duurzame oplossingen. Wij begrijpen dat zowel in de bestaande bouw, nieuwbouw als utiliteitsbouw specifieke oplossingen noodzakelijk zijn. Samen met u als woningbouwcorporatie, architect, bouwer, installateur of bouwtoeleverancier geven we een klantgerichte invulling aan het begrip ‘duurzaamheid’. Denk hierbij aan Energiekosten verlagen. CO2 emissie verminderen en het vergroten van wooncomfort.

ATAG biedt ondersteuning bij het invullen van duurzame oplossingen in de bouw. Samenwerking tussen alle schakels in de bouwkolom is hierbij erg belangrijk. Op onze website vindt u alle benodigde informatie over onze duurzame verwarmingsproducten en hun toepassingen. Ook kunt u hier terecht voor ondersteuning qua subsidies, documentatie en handige tools voor het opvragen van offertes en het berekenen van energiebesparing. Neem voor meer informatie contact op, onze adviseurs staan voor u klaar!

Ondersteuning

Wij ondersteunen u graag met een aanbod van gedetailleerde informatie, documentatie en handige tools.

Komt u er niet uit? Of aanvullende informatie nodig? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Toepassingen in woningbouw

Duurzame verwarmingsoplossingen voor renovatie, nieuwbouw of recreatieprojecten. ATAG denkt graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor uw project.

Meer informatie

Toepassingen in utiliteitsbouw

Vloerstaande en wandhangende groot vermogen verwarmingsoplossingen voor utiliteitsbouw. ATAG denkt graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor uw project.

Meer informatie