ATAG als partner voor de lange termijn

Er gebeurt veel in de verwarmingswereld. Voor de woningcorporatie, (ontwikkelende) aannemer, projectontwikkelaar of bouwer zijn wij niet alleen fabrikant, maar vooral een langetermijnpartner. Samen kunnen wij een duurzame oplossing bieden voor uw klant. Oplossing voor nu én voor een duurzame toekomst.

Wij ondersteunen u graag met een aanbod van gedetailleerde informatie, documentatie en handige tools. Daarnaast staat er een team van adviseurs voor u klaar om te helpen om tot de beste oplossing te komen voor uw projecten.

Direct advies aanvragen

Oplossingen voor iedere toepassing

Wij begrijpen dat er tegenwoordig specifieke oplossingen nodig zijn voor woningen, bedrijfs- en andere utiliteitsgebouwen om deze te voorzien van warmte en warm tapwater. Een gebouw kan worden verwarmd met een CV-ketel, een boiler, een zonneboiler en/of een warmtepomp.

Onze verwarmingsproducten zijn uitermate geschikt om toe te passen in zowel de woning- en utiliteitsbouw, zoals industriële panden, onderwijsgebouwen, zorggebouwen en sport- en recreatiegebouwen. In de woningbouw kunt u denken aan nieuwbouwprojecten of de renovatie van uw pand(en). Onze referentieprojecten geven een goed beeld van de inzet van onze duurzame warmteoplossingen.
 

ATAG specifieke producteigenschappen

Warmtewisselaar

 • Meest belangrijke onderdeel van de warmtewisselaar
 • Buizenstelsel dat de warmte overdraagt aan het water dat het huis verwarmt
 • Gemaakt bij ATAG van RVS
 • Kenmerk RVS: Geen slijtage en roestvorming
 • Betere- en snellere warmte overdracht dan bij warmtewisselaars van aluminium
 • Na 15 jaar nog net zo zuinig als op de eerste dag

Rookgaskoeler | ATAG Economizer

 • Tweede warmtewisselaar
 • Maakt gebruik van de rookgassen, die normaal gesproken door de schoorsteen verdwijnen
 • Voor een nog lagere energierekening

A-label pomp & Multigasblok

 • Pomp past zich aan de warmtebehoefte
 • Veranderende gassamenstelling? Nu al voorbereid op de toekomst. Multigasblok kan elke ‘gasmix’ aan

Focus op duurzaamheid

Duurzaam is niet alleen ‘groen’ maar ook toekomstbestendig. Naar ons idee moeten warmteoplossingen voldoen aan:

 • een minimale milieubelasting
 • de laagst mogelijke exploitatiekosten
 • een lange levensduur

Onze ambitie is dan ook dat we naast onze specialisatie -  Hoog Rendementstechniek - blijven we innoveren op het gebied van duurzame energietechnieken.

Meer over Duurzaamheid

Uitstekende service

Wij bieden uitstekende service wanneer u een van onze warmte-installaties wilt toepassen voor uw woningbestand. Naast advies en ondersteuning bij de installatie van deze producten zorgen we ervoor dat ze optimaal worden geïnstalleerd, ingesteld en gebruikt kunnen worden. Ook laten we u graag kennis maken met het uniek ATAG Energie Optimaal Plan (EOP) waarin wij ook de mogelijkheid bieden om te kiezen voor een onderdelenplan op basis van meerjarenonderhoudsplan. Zo bent u altijd verzekerd van goed onderhoud op uw installatie.

Meer over EOP

De 8 van ATAG

Er zijn tegenwoordig veel alternatieven voorhanden om woningen, bedrijfsgebouwen en andere utiliteitsgebouwen van warmte en warm kraanwater te voorzien. U wilt zeker weten dat u kiest voor het verlagen van de energielasten en verhoging van het wooncomfort. Graag maken wij uw keuze gemakkelijker door het bieden van de 8 ATAG-zekerheden.

Zuinig

ATAG producten hebben een lange levensduur en een hoog rendement. Op deze manier worden goede prestaties geleverd in de bijdrage aan de Energie-Index van uw project en/of woningbestand.

Milieuvriendelijk

CO₂-neutraal in 2050. ATAG producten hebben een schone verbranding en een zeer lage emissie. Een lage milieubelasting komt ten goede van het energielabel van uw gebouw(en)

Innovatief

We denken niet alleen in technieken. Zo wordt u ook uitgedaagd om u innovatief te blijven ontwikkelen. En niet geremd wordt door alleen technische zaken.

Kwaliteit

Verschillende ATAG producten zijn als tekstwinnaar uit diverse Europese consumententesten naar voren gekomen. Sinds 1999 speelt ATAG hierin een belangrijke rol.

Comfortabel

Dankzij de specifieke kennis van de ATAG adviseurs krijgt u deskundig advies over welke warmteoplossing het beste past bij de realisatie van uw project. Voor u en uw klant het beste (woon) comfort.

Aanpassen

De energiemarkt is volop in ontwikkeling en beweging. Graag ondersteunen we u hierbij, zodat u samen met ons altijd aangesloten blijft bij deze veranderende markt.

Onderhoudsvriendelijk

ATAG biedt een exclusief Energie Optimaal Plan waarin een meerjarenonderhoudsprogramma wordt gemaakt dat geheel aansluit op uw wensen en behoeften.

Veilig

Alle ATAG producten worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidseisen.

Persoonlijk advies aanvragen

We denken graag met u om tot de juiste duurzame oplossing te komen voor uw woningbestand. We maken een advies op maat die volledig aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Onze adviseurs staan graag voor u klaar.

Advies aanvragen