Uitbreidingen van ATAG

Naast onze verwarmingstoestellen en zonlichtsystemen bieden we ook producten aan die extra comfort en gemak geven. Een boiler is geschikt voor direct en veel warm tapwater en kan gecombineerd worden met een ATAG solo-ketel uit de Q- en P-Serie. Een waterontharder verlengd de levensduur van diverse producten, omdat het water ‘zachter’ wordt gemaakt.

Ook bieden we een passende oplossing aan voor het regelen van het klimaat en de watervoorziening. Met ons aanbod aan thermostaten en regelingen is er altijd die past bij uw wensen.

Boilers

Deze boilers zijn geschikt voor aansluiting op de ATAG Solo-ketels. Omdat er direct uit de boiler wordt getapt, worden er hoge tapwaterprestaties bereikt. RVS onderhoudsvrije hoog vermogen staande boiler (ronde uitvoering) met interne gladde RVS boilerspiraal. Aansluiting voor verwarmingscircuit, warm- en koudwaterleiding en circulatieleiding.

Ontdek de ComfortBoiler

Waterontharder

De ATAG Descale warmteontharders zorgt voor een optimale werking en langere levensduur van huishoudelijke apparaten. Een waterontharder haalt de kalk uit het water en zorgt ervoor dat apparaten langer meegaan en beter hun werk doen.

Ontdek de warmteontharder

Thermostaten en regelingen

Voor elke situatie heeft ATAG een passende oplossing wanneer het aankomt op het regelen van het klimaat en warmwatervoorziening. Of het nu gaat om een woning, een woning met praktijk, een zwembad of een kantorencomplex, ATAG heeft de regeling die daarbij past.

Ontdek de thermostaten en regelingen