;
ATAG GreenDealer

Als ATAG GreenDealer maak je voor ons het verschil. De GreenDealer is de spil in onze organisatie. Dit wordt ingevuld met uitgebreide verkoop-, product- en installatieondersteuning, zowel voor- als na de installatie. We durven te zeggen dat je als GreenDealer meer kunt installeren in minder tijd.

Ontdek de voordelen
ATAG Warmtepompconfigurator

Gebruik de Warmtepompconfigurator om snel en gericht advies te krijgen inclusief kosten en terugverdientijd. 

Naar Warmtepompconfigurator

NIEUW: De duurzame installateur, de ATAG GreenDealer

Voor de installateur met kennis en ervaring van duurzaam verwarmen. Je bent de specialist in je regio op het gebied van duurzaamheid. Met het nieuwe Dealermodel profiteer je van uitgebreide ondersteuning bij inbedrijfstellen van warmtepompen, maak je gebruik van online monitoring en beheer op afstand met AI. Vanzelfsprekend volledige verkoopondersteuning, waarbij locale marketingcampagnes mogelijk zijn naast het ontvangen van leads en aanvullende garantiemogelijkheden.

ATAG GreenDealer. Iets voor jou?

Warmtepomp Configurator

Advies, besparing, materiaallijst, schema's en documentatie en offerte in een paar klikken.
De ATAG Warmtepomp Configurator helpt jou om eenvoudig een advies uit te brengen aan jouw klant, zodat jij meer tijd hebt om te installeren.

Direct aan de slag

Verwarmingsproducten met hart voor de toekomst

Warmtepompen

Warmtepompen

De logische stap naar duurzaam verwarmen

 • Voor verwarmen met én zonder gas
 • Hybride en All-Electric uitvoering
 • Gemakkelijk te plaatsen
 • Stilste in zijn klasse
Ontdek de warmtepompen
Voor verwarming en warm water

CV-Ketels

De basis voor een duurzame oplossing

 • Verwarming en warm water d.m.v. aardgas
 • Solo of combi uitvoering
 • Uit te breiden met zonnecollectoren
Ontdek de CV-ketels
Thermostaten

Thermostaten

Op afstand de temperatuur regelen

 • Slimme WiFi thermostaat
 • Te bedienen via app, desktop of smartphone
 • Abonnementsvrij
 • Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en snel in gebruik
Ontdek de thermostaten
Zonlichtsystemen

Zonlichtsystemen

Gratis energie van de zon

 • Voor verwarming en warm water
 • Verwarmen en warm water d.m.v. de zon
 • Zonnecollector en voorraadvat
 • Ondersteuning van cv-ketel als de zon minder schijnt
Ontdek de zonlichtsystemen
Nieuws
ATAG ComfortCenters opening
Feestelijke opening eerste ATAG ComfortCenters
Met de opening van een aantal zogeheten ComfortCenters in Putten, ’t Harde en Hoogeveen heeft ATAG Verwarming een stap gezet om consumenten advies, uitleg en concrete oplossingen te bieden voor de verduurzaming van de eigen woningen. Het is de bedoeling dat er voor het einde van het jaar minimaal vijf ComfortCenters in elke provincie zijn geopend.

 

 

ATAG ComfortSubsidie
Eenvoudig subsidie aanvragen met ATAG ComfortSubsidie

Met ATAG ComfortSubsidie vraag je eenvoudig ISDE-subsidie voor een ATAG warmtepomp, warmtepompboiler of zonneboiler.

Documentatie
Relevante documentatie

Van onze producten is digitale documentatie beschikbaar. Denk hierbij aan brochures, verklaringen, certificaten en installatievoorschiften en gebruikershandleidingen.

Warmtepompconfigurator
ATAG introduceert Warmtepompconfigurator

Advies, besparing, materiaallijst, schema's en documentatie en offerte in een paar klikken.

Consumentenbond test
ATAG Warmtepomp scoort goed in test Consumentenbond

De ATAG Energion M hybride warmtepomp scoort goed in de test van de Consumentenbond. Benieuwd naar de testresultaten? Lees dan verder.

Kennisbank
Waar de buitenunit te plaatsen? Een aantal handige tips.

Bij het bepalen van de juiste plaats voor een buitenunit lucht/water warmtepomp komt er veel bij kijken. Er dient rekening gehouden te worden met o.a. het functioneren van de warmtepomp, geluidsregels en natuurlijk de buren. Middels een aantal handige tips geven wij je duidelijkheid waar je allemaal aan moet denken bij het plaatsen van een buitenunit.

Instructievideo
ATAG One Zone verbinden met het internet

Maak kennis met de ATAG One Zone. Deze korte instructievideo's voor iPhone en Android smartphones laten stapsgewijs zien hoe je de ATAG One Zone voor de eerste keer in gebruik neemt en koppelt aan het internet.


 

Kennisbank
Een warmtepompboiler installeren? Om deze redenen is het een slimme keuze

Zoek je voor jouw klant een oplossing om tapwater duurzaam te verwarmen? Dan is een warmtepompboiler misschien wel de oplossing. Een warmtepompboiler zorgt op een energiezuinige manier voor warm tapwater.

Documentatie
Productcatalogus 2024

Wij bieden een ruim assortiment Energiezuinige Warmteoplossingen aan. Bekijk in onze nieuwe productcatalogus 2024 een overzicht van onze warmtepompen, zonneboilers, CV-ketels en thermostaten.

Ervaring uit de praktijk
De rol van de warmtepompboiler bij de warmwatervoorziening in de recreatiemarkt

Comfortabel en energiezuinig douchen op een camping, dankzij de inzet van een warmtepompboiler.

Kennisbank
Hybride warmtepompen: een betaalbaar alternatief voor all-electric?

Er zijn volop kansen voor de hybride warmtepomp in de renovatiemarkt als een alternatief voor de vaak prijzige all-electric uitvoeringen.Een samenvatting van het interview in het vakblad Warmtepompen met Roy Janssen, productmanager Warmtepompen bij ATAG.

Diensten
ATAG ProZone voor Installateurs

De ATAG ProZone is de ATAG Zone voor de installateur. Met ATAG ProZone plant de installateur eenvoudig op afstand onderhoud in en krijgt hij inzage in de werking van de door hem geïnstalleerde ATAG Zones.

Kennisbank
Geluideisen warmtepomp

Het huidige Bouwbesluit 2012 stelt geen geluidseisen aan buitenruimten en daarmee ook niet aan het geluid van buitenunits van warmtepompen. In het vernieuwde Bouwbesluit worden de geluidseisen voor buitendelen van warmtepompen wel meegenomen.

Producten
Welk verwarmingstoestel past bij welke regeling?

Op onze verwarmingstoestellen passen verschillende zoneregelingen en thermostaten, maar wat is de juiste combinatie? Er is er altijd één die voldoet aan de wensen van je klant.

Kennisbank
Geluid warmtepomp: de feiten op een rij

Er verschijnen in de media allerlei berichten over het geluidsniveau van de warmtepompen. Hoeveel geluid maakt een warmtepomp nou echt en waar dien je rekening mee te houden?

Producten
ATAG One Zone - Installatie- en gebruikstips

Meer willen weten hoe de One Zone te koppelen en te gebruiken? Lees hier verder.

Persbericht
ATAG door KIWA gecertificeerd voor 30% bijmenging waterstof

ATAG Verwarming legt de focus op waterstof: Ontwikkelingstrajecten rondom bijmenging van waterstof, hoger dan de huidige CE normering toelaat, zijn ingezet. Dit heeft ertoe geleid dat ATAG Verwarming als eerste CV-ketel fabrikant door KIWA gecertificeerd is voor 30% waterstof bijmenging aan aardgas in een CV-ketel.  ATAG is binnen ARISTON Thermo Group aangewezen om de waterstof ontwikkelingen te leiden.

Producten
De CV-ketel of warmtepomp op afstand bedienen?

Dat is mogelijk met ATAG Zone. ATAG Zone biedt toegang tot de wereld van domotica en werk via een - gratis te downloaden - app.

Veelgestelde vraag
Hoeveel geld kan mijn klant terugvragen?

Op alle ATAG zonlichtsystemen en warmtepompen kan je in aanmerkingen komen voor de zogenaamde ISDE subsidie die de overheid verstrekt. Op deze manier gaan we minder gas gebruiken en meer duurzame warmte. Dit bespaart energie en dringt de CO2-uitstoot terug.

Producten
Thermostaten van ATAG

ATAG heeft diverse thermostaten en regelingen in het assortiment. Dus is er altijd één die aan de wensen van je klant voldoet. De nieuwe ATAG One Zone is als aanvulling beschikbaar op ons huidige assortiment van thermostaten. Op afstand de verwarming, warmwater en koeling bedienen, waar je klant ook is. De thermostaat is toepasbaar op de nieuwe ATAG i Zone en ATAG Energion M warmtepomp.