ATAG ProZone

Op afstand jouw verwarmingsinstallaties beheren

Met ATAG ProZone kan je jouw geïnstalleerde installaties op afstand beheren, waarbij het mogelijk is storingen op afstand op te lossen en het verwarmingssysteem te analyseren zonder dat je hiervoor de weg op hoeft. En er zo meer tijd is om te installeren. Voor efficiënter werken en meer tevreden klanten.

Meer info
;
ATAG Warmtepompconfigurator

Gebruik de Warmtepompconfigurator om snel en gericht advies te krijgen inclusief kosten en terugverdientijd. 

Naar Warmtepompconfigurator
ATAG voor installateurs

Als ATAG-installateur profiteer je van veel voordelen. Als ATAG GreenDealer kan je gebruik maken van ondersteuning, die het installeren sneller laten verlopen. En niet alleen tijdens de installatie. Ook voorafgaand aan en na de installatie kan je deze diensten - de ATAG ComfortDiensten - blijven gebruiken.

Ontdek de voordelen als ATAG GreenDealer

Hou je van comfort, dan kies je ook als installateur voor ATAG

Adviseren, verkopen, installeren en service en onderhoud behoren tot je dagelijkse werk. Maar voor je klanten beteken je nog veel meer. Je zorgt voor een warme woning bij de mensen thuis. Wij willen je hierbij graag helpen, omdat jij voor jouw klant de comfort expert bent op wie hij altijd kan rekenen. Samen gaan we voor tevreden klanten.

ATAG GreenDealer worden

Warmtepomp Configurator

Advies, besparing, materiaallijst, schema's en documentatie en offerte in een paar klikken.
De ATAG Warmtepomp Configurator helpt jou om eenvoudig een advies uit te brengen aan jouw klant, zodat jij meer tijd hebt om te installeren.

Direct aan de slag

Verwarmingsproducten met hart voor de toekomst

Warmtepompen

Warmtepompen

De logische stap naar duurzaam verwarmen

 • Voor verwarmen met én zonder gas
 • Hybride en All-Electric uitvoering
 • Gemakkelijk te plaatsen
 • Stilste in zijn klasse
Ontdek de warmtepompen
Voor verwarming en warm water

CV-Ketels

De basis voor een duurzame oplossing

 • Verwarming en warm water d.m.v. aardgas
 • Solo of combi uitvoering
 • Uit te breiden met zonnecollectoren
Ontdek de CV-ketels
Thermostaten

Thermostaten

Op afstand de temperatuur regelen

 • Slimme WiFi thermostaat
 • Te bedienen via app, desktop of smartphone
 • Abonnementsvrij
 • Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en snel in gebruik
Ontdek de thermostaten
Zonlichtsystemen

Zonlichtsystemen

Gratis energie van de zon

 • Voor verwarming en warm water
 • Verwarmen en warm water d.m.v. de zon
 • Zonnecollector en voorraadvat
 • Ondersteuning van cv-ketel als de zon minder schijnt
Ontdek de zonlichtsystemen

De 8 van ATAG

Hou je van comfort, dan kies je ook als installateur voor ATAG. Dit wordt ingevuld door de 8 van ATAG. Ook dan willen we je graag helpen.

Zuinig

Dankzij het hoge rendement gaat het energieverbruik van je klant omlaag. Zo besparen ze op energiekosten - jarenlang!

Milieuvriendelijk

Een schone verbranding en een zeer lage uitstoot zorgen voor een lage milieubelasting.

Betrouwbaar

Wij denken niet alleen in technieken. Zo wordt je ook uitgedaagd om je innovatief te blijven ontwikkelen. En niet geremd wordt door alleen technische zaken.

Kwaliteit

Verschillende ATAG producten zijn als testwinnaar uit diverse Europese consumententesten naar voren gekomen. Sinds 1999 speelt ATAG hierin een belangrijke rol.

Comfortabel

Dankzij de kennis van ATAG medewerkers in binnen en buitendienst wordt onze kennis zoveel mogelijk met je gedeeld. Alleen dan komt je tot een comfortabel positie voor jouw als installateur

Aanpassen

Jouw markt beweegt. Daarom zullen wij er altijd alles aan doen om je te helpen om bij deze markt aan te sluiten. Ook dat is jouw comfortzone als installateur.

Onderhoudsvriendelijk

Dankzij het realiseren van optimale ruimte binnen de mantel ontstaat er een comfortabel onderhoudsvriendelijke werkomgeving.

Veilig

Alle ATAG verwarmingsproducten worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidswetgeving.

Nieuws
ATAG ComfortSubsidie
Eenvoudig subsidie aanvragen met ATAG ComfortSubsidie

Met ATAG ComfortSubsidie vraag je eenvoudig ISDE-subsidie voor een ATAG warmtepomp, warmtepompboiler of zonneboiler.

Warmtepompconfigurator
ATAG introduceert Warmtepompconfigurator

Advies, besparing, materiaallijst, schema's en documentatie en offerte in een paar klikken.

Consumentenbond test
ATAG Warmtepomp scoort goed in test Consumentenbond

De ATAG Energion M hybride warmtepomp scoort goed in de test van de Consumentenbond. Benieuwd naar de testresultaten? Lees dan verder.

Kennisbank
Waar de buitenunit te plaatsen? Een aantal handige tips.

Bij het bepalen van de juiste plaats voor een buitenunit lucht/water warmtepomp komt er veel bij kijken. Er dient rekening gehouden te worden met o.a. het functioneren van de warmtepomp, geluidsregels en natuurlijk de buren. Middels een aantal handige tips geven wij je duidelijkheid waar je allemaal aan moet denken bij het plaatsen van een buitenunit.

Instructievideo
ATAG One Zone verbinden met het internet

Maak kennis met de ATAG One Zone. Deze korte instructievideo's voor iPhone en Android smartphones laten stapsgewijs zien hoe je de ATAG One Zone voor de eerste keer in gebruik neemt en koppelt aan het internet.


 

Kennisbank
Een warmtepompboiler installeren? Om deze redenen is het een slimme keuze

Zoek je voor jouw klant een oplossing om tapwater duurzaam te verwarmen? Dan is een warmtepompboiler misschien wel de oplossing. Een warmtepompboiler zorgt op een energiezuinige manier voor warm tapwater.

Documentatie
Productcatalogus 2023

Wij bieden een ruim assortiment Energiezuinige Warmteoplossingen aan. Bekijk in onze nieuwe productcatalogus 2023 een overzicht van onze warmtepompen, zonneboilers, CV-ketels en thermostaten.

Ervaring uit de praktijk
De rol van de warmtepompboiler bij de warmwatervoorziening in de recreatiemarkt

Comfortabel en energiezuinig douchen op een camping, dankzij de inzet van een warmtepompboiler.

Kennisbank
Hybride warmtepompen: een betaalbaar alternatief voor all-electric?

Er zijn volop kansen voor de hybride warmtepomp in de renovatiemarkt als een alternatief voor de vaak prijzige all-electric uitvoeringen.Een samenvatting van het interview in het vakblad Warmtepompen met Roy Janssen, productmanager Warmtepompen bij ATAG.

Diensten
ATAG ProZone voor Installateurs

De ATAG ProZone is de ATAG Zone voor de installateur. Met ATAG ProZone plant de installateur eenvoudig op afstand onderhoud in en krijgt hij inzage in de werking van de door hem geïnstalleerde ATAG Zones.

Kennisbank
Geluideisen warmtepomp

Het huidige Bouwbesluit 2012 stelt geen geluidseisen aan buitenruimten en daarmee ook niet aan het geluid van buitenunits van warmtepompen. In het vernieuwde Bouwbesluit worden de geluidseisen voor buitendelen van warmtepompen wel meegenomen.

Producten
Welk verwarmingstoestel past bij welke regeling?

Op onze verwarmingstoestellen passen verschillende zoneregelingen en thermostaten, maar wat is de juiste combinatie? Er is er altijd één die voldoet aan de wensen van je klant.

Kennisbank
Geluid warmtepomp: de feiten op een rij

Er verschijnen in de media allerlei berichten over het geluidsniveau van de warmtepompen. Hoeveel geluid maakt een warmtepomp nou echt en waar dien je rekening mee te houden?

Producten
ATAG One Zone - Installatie- en gebruikstips

Meer willen weten hoe de One Zone te koppelen en te gebruiken? Lees hier verder.

Persbericht
ATAG door KIWA gecertificeerd voor 30% bijmenging waterstof

ATAG Verwarming legt de focus op waterstof: Ontwikkelingstrajecten rondom bijmenging van waterstof, hoger dan de huidige CE normering toelaat, zijn ingezet. Dit heeft ertoe geleid dat ATAG Verwarming als eerste CV-ketel fabrikant door KIWA gecertificeerd is voor 30% waterstof bijmenging aan aardgas in een CV-ketel.  ATAG is binnen ARISTON Thermo Group aangewezen om de waterstof ontwikkelingen te leiden.

Producten
De CV-ketel of warmtepomp op afstand bedienen?

Dat is mogelijk met ATAG Zone. ATAG Zone biedt toegang tot de wereld van domotica en werk via een - gratis te downloaden - app.

Veelgestelde vraag
Hoeveel geld kan mijn klant terugvragen?

Op alle ATAG zonlichtsystemen en warmtepompen kan je in aanmerkingen komen voor de zogenaamde ISDE subsidie die de overheid verstrekt. Op deze manier gaan we minder gas gebruiken en meer duurzame warmte. Dit bespaart energie en dringt de CO2-uitstoot terug.

Documentatie
Relevante documentatie

Van onze producten is digitale documentatie beschikbaar. Denk hierbij aan brochures, verklaringen, certificaten en installatievoorschiften en gebruikershandleidingen.

Producten
Thermostaten van ATAG

ATAG heeft diverse thermostaten en regelingen in het assortiment. Dus is er altijd één die aan de wensen van je klant voldoet. De nieuwe ATAG One Zone is als aanvulling beschikbaar op ons huidige assortiment van thermostaten. Op afstand de verwarming, warmwater en koeling bedienen, waar je klant ook is. De thermostaat is toepasbaar op de nieuwe ATAG i Zone en ATAG Energion M warmtepomp.