ATAG ProZone

Met ATAG ProZone beheer je jouw installaties op afstand. Je analyseert verwarmingssystemen razendsnel en lost storingen eenvoudiger op, vaak zonder een bezoek te brengen aan jouw klanten. Effectief, kostenbesparend en efficiënt: jij houdt immers meer tijd over voor installatiewerk!

ATAG ProZone is het platform waarin je de installaties van je klanten beheert, wanneer je SelectDealer of GreenDealer bent van ATAG Verwarming. Je logt in en bent direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo heb je inzicht in de status van alle verwarmingssystemen, die online zijn en onder jouw account vallen, en het allerlaatste nieuws. Vindt er een storing plaats? Dan ontvang je real-time een melding van de app.

Haal het maximale uit ATAG ProZone als GreenDealer. Als GreenDealer profiteer je van de voorspellende capaciteiten van ons platform; ComfortConnect. Hiermee weet je precies weet welke installaties binnenkort onderhoud nodig hebben.

GreenDealer worden

Een kijkje in de ATAG ProZone app

Zo werkt ATAG ProZone

ATAG ProZone biedt diepgaand inzicht in de warmtepompen en CV-ketels van je klanten (met hun expliciete toestemming). Je monitort het energieverbruik van apparaten, krijgt meldingen van storingen en hebt toegang tot een digitale database met uitgebreide informatie over alle door jouw geïnstalleerde toestellen in het ATAG ProZone portal. En dat alles op afstand!

De configuratie van de ATAG ProZone

De ATAG ProZone functioneert uitsluitend met de volgende specifieke configuratie:

Beschikt je klant over de ATAG Zone-app met bijbehorend account? Dan koppel je de installatie eenvoudig aan jouw ProZone-account via het unieke serienummer van de ATAG One Zone. Eenmaal gekoppeld heb je -als installateur- altijd toegang tot de apparaatinformatie.

Alle voordelen op een rij

De ATAG ProZone biedt diverse voordelen voor jou, als installateur. Tijdens en na de installatie van warmtepompen en CV-ketels.

Tijdens de installatie

 • Meer tijd voor installatiewerk
  Met het ProZone platform voorkom je onnodige servicebezoeken: de meeste problemen verhelp je namelijk direct op afstand. Zo houd je meer tijd over voor het installeren van nieuwe warmtepompen en CV-ketels!
 • Alle benodigde parameters binnen handbereik
  Tijdens de inbedrijfsstelling van een warmtepomp stel je parameters in voor de beste ervaring van de eindgebruiker. Wanneer je ProZone gebruikt en de ATAG One Zone online is, stel je de parameters digitaal in via ProZone voor extra gebruiksgemak.
 • Assistentie op afstand
  Lukt het niet? Dan biedt ATAG Service de mogelijkheid tot assistentie op afstand bij het instellen van de parameters.

Na de installatie (onderhoud)

 • Real-time inzicht in de systeemstatus
  Nadat je je inlogt bij ProZone, zie je direct de statussen van de door jou geïnstalleerde verwarmingssystemen. Is alles goed? Dan krijgt het systeem de status OK. Zijn er foutmeldingen? Dan ontvang je een melding en zie je in één overzicht wat er scheelt. Daarnaast houdt het platform een logboek bij per apparaat, zodat je geen data verliest.
 • ATAG One Zone thermostaat op afstand beheren
  Als installateur beheer je op afstand de instellingen van het systeem via de ATAG One Zone thermostaat. Zo wijzig je eenvoudig de instellingen wanneer dit nodig is. Kom je er niet uit? Schakel dan de hulp in van de ATAG Service afdeling. Wij kijken graag met je mee!
 • Voorspel wanneer onderhoud nodig is
  Ben je ATAG GreenDealer? Dan heb je toegang tot de sectie Proactief Beheer, een onderdeel van onze ComfortDiensten. Deze functie gebruikt Artificial Intelligence om onderhoud te voorspellen en vroegtijdig afwijkingen te detecteren.

Word ATAG GreenDealer en haal het maximale uit ProZone

Haal het maximale uit ATAG ProZone als GreenDealer. Als GreenDealer profiteer je van de voorspellende capaciteiten van ons platform; ComfortConnect. Hiermee weet je precies welke installaties binnenkort onderhoud nodig hebben.

GreenDealer worden