ATAG ProZone

De ATAG ProZone is de ATAG Zone voor jou als installateur. Met ProZone kun je eenvoudig op afstand onderhoud plannen en inzage hebben in de werking van de – door jou - geïnstalleerde ATAG Zones. De werkwijze is vrij simpel en wordt – waar nodig - door ATAG begeleid.

Wat kun je met ATAG ProZone

  • Toegang krijgen tot een technisch diep niveau in de CV-ketel of warmtepomp van je klant, mits de klant hier toestemming voor heeft gegeven;
  • Het energieverbruik monitoren over meerdere dagen, weken en maanden;
  • Beschikken over een digitale ‘kaartenbak’ met alle gegevens van de geïnstalleerde toestellen in de ATAG Zone;
  • Toegang tot de installatie van je klant met toestemming voor 48 uur via de app en een eigen omgeving.

Wat is ATAG Zone?

ATAG Zone is een verbindingsplatform waarbij het mogelijk is om de CV-ketel, de warmtepomp en eventueel een groepenregeling met elkaar te laten ‘praten’ zodat het mogelijk is om in iedere ruimte de eigen temperatuur in te stellen. Ook maakt ATAG Zone de verbinding met de wereld van domotica. Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa en Philips Hue werken ook samen met ATAG Zone. Zo ontstaat er een wereld aan verbindingen.

ATAG Zone: in iedere kamer je eigen temperatuur

Lees meer over ATAG Zone

De onderdelen van ATAG Zone

De ATAG One Zone is als thermostaat dé toegangsweg tot de ATAG Zone. De One Zone thermostaat is op afstand te bedienen en weet dankzij de zgn. inschakeloptimalisatie wanneer het warm moet zijn in de woning. Samen met bijv. een ATAG Energion M warmtepomp, een andere warmtepomp of ATAG CV-ketel uit de i Zone of de P-serie creëert de klant een comfortabele energiezuinige combinatie. Met als resultaat een verlaging van het energieverbruik en vermindering van de CO2-uitstoot naast het comfort van individuele temperatuurregeling in iedere afzonderlijke kamer.

Meer over ATAG One Zone

Het maximale uit ATAG ProZone halen

Wil je het maximale uit ATAG ProZone halen? Word dan ATAG GreenDealer en maak gebruik van ATAG ComfortConnect. Met ComfortConnect wordt de installatie op afstand gemonitord door ATAG. Hierdoor worden storingen of afwijkingen vroegtijdig gesignaleerd en vaak ook op afstand worden verholpen.

Ontdek meer over ComfortDiensten