24-04-2024

Vind eenvoudig de geschikte warmtepomp voor jouw huis met de ATAG ComfortKiezer

Van het gas af met een all-electric warmtepomp? En welke CV-ketel werkt het beste met een hybride warmtepomp? Heb je genoeg tapwater om comfortabel te douchen of moet er een warmtepompboiler er bij?

Het kiezen van de juiste verwarmingsoplossing voor jouw huis kan een uitdaging zijn. Door de vele opties en technische informatie zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom introduceert ATAG de ComfortKiezer: met deze online tool wordt het kiezen van de juiste warmtepomp en eventuele CV-ketel eenvoudiger dan ooit. De ComfortKiezer helpt je stap voor stap het perfecte verwarmingssysteem te vinden voor jouw specifieke situatie. Je hoeft geen expert te zijn om de juiste keuze te maken; de ComfortKiezer doet het werk voor jou.
 Zo werkt het:

Je begint met het invoeren van je huisadres op de ATAG-website. Op basis van je postcode wordt het bouwjaar van je woning bepaald, waardoor de tool een beter beeld krijgt van je huis. Vervolgens doorloop je enkele stappen waarin je informatie geeft over de isolatiewaarde van je woning, het aantal mensen in je huishouden en je gas- en elektriciteitsprijzen.
Op basis van deze informatie geeft de ComfortKiezer een advies voor de ideale warmtepompconfiguratie, eventueel aangevuld met een CV-ketel. Wat deze tool bijzonder maakt, is dat je direct ziet wat je kunt besparen in termen van terugverdientijd, geld en CO₂-uitstoot. Bovendien krijg je een prijsindicatie van de totale configuratie, inclusief aftrek van subsidies en een schatting van de installatiekosten.


Direct een aanvraag
Wil je een offerte ontvangen? Natuurlijk! Je kunt het advies laten mailen of direct een offerte aanvragen bij een ATAG installateur bij jou in de buurt. Je kunt kiezen uit meerdere ATAG GreenDealers; geselecteerde installateurs die gespecialiseerd zijn in de duurzame verwarmingsproducten van ATAG. Zodra je een offerte aanvraagt, ontvangt de GreenDealer automatisch alle benodigde documentatie en kan hij of zij aan de slag met jouw aanvraag.
 

Probeer de ComfortKiezer nu!