Waarom kiezen voor ATAG?

Kiezen voor ATAG is een bewuste keuze. Kiezen voor o.a. techniek & innovatie, service én het dealerschap. Het ATAG dealernetwerk staat als een huis. Lees hieronder wat het inhoudt en hoe onze medewerkers jou willen helpen je werk goed te kunnen doen. Jij een tevreden klant, wij een tevreden klant.

Ruim 600 installatiebedrijven kiezen voor ATAG

De ATAG SelectDealers, ruim 600 speciaal getrainde installatiebedrijven spelen een belangrijke rol in de ATAG comfort zone. Zij weten exact hoe de ATAG verwarmingsproducten de beste bijdrage leveren aan de comfort zone van hun klanten.

Ook ATAG SelectDealer worden?

Wij zijn atijd op zoek naar enthousiaste installateurs, die met ons de enorme uitdaging van de energietransitie willen invulllen. Naast de invulling hiervan, profiteer je ook van de voordelen op het gebied van uitgebreide ondersteuning, trainingen en werken met kwalitatieve en innovatieve verwarmingsproducten.

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wilt weten over jouw mogelijkheden!

Informatie aanvragen

De 8 van ATAG

Hou je van comfort, dan kies je ook als installateur voor ATAG. Dit wordt ingevuld door de 8 van ATAG.

Zuinig

Een hoog rendement zorgt voor een lage energierekening. Zo bespaart jouw klant op zijn energiekosten – jarenlang!

Milieuvriendelijk

CO2-neutraal in 2050 is het gedachtegoed van ATAG. ATAG producten hebben een schone verbranding en een zeer lage uitstoot. Met als resultaat een lage milieubelasting.

Innovatief

We denken niet alleen in technieken. Zo wordt je ook uitgedaagd om je innovatief te blijven ontwikkelen. En niet geremd wordt door alleen technische zaken.

Kwaliteit

Verschillende ATAG producten zijn als testwinnaar uit diverse Europese consumententesten naar voren gekomen. Sinds 1999 speelt ATAG hierin een belangrijke rol.

Comfortabel

De ATAG kennis van onze medewerkers delen we graag. Alleen zo kom je tot een comfortabele positie om je werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Aanpassen

Jouw markt beweegt. Daarom zullen wij er altijd alles aan doen om je te helpen om bij deze markt aan te sluiten. Ook dat is jouw comfortzone als installateur.

Onderhoudsvriendelijk

Het gebruik van hoogwaardige duurzame materialen vragen van de ATAG warmteproducten weinig onderhoud.

Veilig

Alle ATAG verwarmingsproducten worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidswetgeving.

 “Als ATAG SelectDealer heb je een belangrijk werkterrein. Het huis van je klanten. Hun persoonlijke comfort zone. Of je ze nu helpt bij het kiezen van een warmteoplossing, deze installeert of onderhoudt, samen gaan we voor het beste resultaat. Zodat jouw klanten jouw ambassadeurs worden.”
 


Uitgebreide ondersteuning bij advies, installatie en onderhoud

Service en onderhoud is wat je dagelijks doet. Maar voor klanten beteken je zo veel meer. Als installateur zorg je voor een aangenaam klimaat bij de mensen thuis.

Of het nu gaat om advies, installatie of onderhoud, als ATAG SelectDealer kun je rekenen op uitgebreide ondersteuning van ATAG. Zodat je beter kunt adviseren en verkopen, makkelijker kunt installeren en efficiënter onderhoud kunt plegen.

ATAG ontzorgt SelectDealers

Hulp bij verkoop

Hulp bij verkoop

Beter adviseren & verkopen dankzij:

 • Offertes op maat
 • ATAG Comfort Web met cv-wijzer
 • Info op atagverwarming.nl
 • Informatiebrochures
Hulp bij installatie

Hulp bij installatie

Makkelijker plaatsen & installeren dankzij:

 • Installatiehandleidingen/-video's
 • Hulp bij inbedrijfstelling
 • Collectorvulservice
Hulp bij onderhoud

Hulp bij onderhoud

Efficiënter onderhoud plegen dankzij:

 • Korte lijnen met de Techn. Servicedesk
 • SCIOS inspectie & keuring
 • Kwaliteitsverklaringen/-certificaten
 • Inschakelen ATAG monteursteam

ATAG Comfort Web

Speciaal voor jou heeft ATAG middelen ontwikkelt waar je meteen mee aan de slag kunt. We zetten graag een stap verder. Met ATAG Comfort Web helpen we je bij het optimaliseren van je eigen website en zorgen dat nieuwe klanten je goed weten te vinden. Het is zelfs mogelijk om samen met ATAG een compleet nieuwe website te maken.

Meer informatie

ATAG Comfort Garantie

Ook heb je de exclusieve mogelijkheid als ATAG SelectDealer 5 jaar garantie te geven op een nieuwe ATAG cv-ketel. Op deze manier proberen we je werk als installateur makkelijker te maken. Omdat je van ons als fabrikant van de beste verwarmingsproducten ook de beste service mag verwachten.

Meer informatie

ATAG Comfort Lease

De aanschaf van een verwarmingstoestel is vaak een grote investering. Niet iedereen heeft hier direct geld voor over of beschikbaar. Met ATAG Comfort Lease is het mogelijk voor je klant om direct te genieten van comfortabele warmte, zonder dat hiervoor direct betaald hoeft te worden. Het bedrag omvat de aanschaf en installatie van een verwarmingstoestel.

Meer informatie