Waarom kiezen voor ATAG?

Kiezen voor ATAG is een bewuste keuze. Kiezen voor o.a. techniek & innovatie, service én het dealerschap. Het ATAG dealernetwerk staat als een huis. Lees hieronder hoe wat het inhoudt en hoe onze medewerkers jou willen helpen je werk goed te kunnen doen en je klant tevreden te houden.

Ruim 600 installatiebedrijven kiezen voor ATAG

De ATAG SelectDealers, ruim 600 speciaal getrainde installatiebedrijven spelen een belangrijke rol in de ATAG comfort zone. Zij weten exact hoe de ATAG verwarmingsproducten de beste bijdrage leveren aan de comfort zone van hun klanten.

Ook ATAG SelectDealer worden?

ATAG is altijd op zoek naar installatiebedrijven die zich bij ons aan willen sluiten. Wil jij ook profiteren van de vele voordelen zoals uitgebreide ondersteuning, trainingen en werken met kwalitatieve en innovatieve verwarmingsproducten? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op als je meer wilt weten over jouw mogelijkheden!

Informatie aanvragen

De 8 van ATAG

Wie van comfort houdt, kiest voor ATAG techniek. Dit wordt ingevuld door de 8 van ATAG. Hierdoor zit je klant er altijd warmpjes bij!

Zuinig

Dankzij het hoge rendement gaat het energieverbruik omlaag. Zo bespaart jouw klant op zijn energiekosten – jarenlang!

Milieuvriendelijk

CO2-neutraal in 2050 is ook het gedachtegoed van ATAG. Nu al hebben de ATAG producten een schone verbranding en een lage uitstoot van schadelijke rookgassen. En kennen daardoor een lage milieubelastin

Innovatief

We dagen onszelf uit en nemen ook jou hierin mee om je innovatief te blijven ontwikkelen. En niet geremd worden door alleen technische zaken. Zodat jouw klant een comfortabel gevoel overhoudt.

Kwaliteit

Verschillende ATAG producten zijn als testwinnaar uit diverse Europese consumententesten naar voren gekomen. Sinds 1999 speelt ATAG hierin een belangrijke rol.

Comfortabel

De ATAG kennis van onze medewerkers delen we graag. Alleen dan kan jij je werk zo goed mogelijk uitvoeren en kom je tot het beste en meest comfortabele resultaat.

Aanpassen

Jouw markt beweegt. Graag helpen we jou om zo goed mogelijk bij deze veranderingen aangesloten te blijven. Om zo in je eigen comfortzone te kunnen blijven.

Onderhoudsvriendelijk

Dankzij het gebruik van hoogwaardige duurzame materialen vragen de ATAG producten weinig onderhoud.

Veilig

Alle ATAG verwarmingsproducten worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidswetgeving.

 “Als ATAG SelectDealer heb je een belangrijk werkterrein. Het huis van je klanten. Hun persoonlijke comfort zone. Of je ze nu helpt bij het kiezen van een cv-ketel, deze installeert of onderhoudt, samen gaan we voor het beste resultaat. Zodat jouw klanten jouw ambassadeurs worden.”
 

Carl Berlo, CEO ATAG VerwarmingUitgebreide ondersteuning bij advies, installatie en onderhoud

Service en onderhoud is wat je dagelijks doet. Maar voor klanten beteken je zo veel meer. Als installateur zorg je voor een aangenaam klimaat bij de mensen thuis.

Of het nu gaat om advies, installatie of onderhoud, als ATAG SelectDealer kun je rekenen op uitgebreide ondersteuning van ATAG. Zodat je beter kunt adviseren en verkopen, makkelijker kunt installeren en efficiënter onderhoud kunt plegen.

ATAG Comfort Web

Speciaal voor jou heeft ATAG middelen ontwikkelt waar je meteen mee aan de slag kunt. We zetten graag een stap verder. Met ATAG Comfort Web helpen we je bij het optimaliseren van je eigen website en zorgen dat nieuwe klanten je goed weten te vinden. Het is zelfs mogelijk om samen met ATAG een compleet nieuwe website te maken.

Meer informatie

ATAG Comfort Garantie

Ook heb je de exclusieve mogelijkheid als ATAG SelectDealer 5 jaar garantie te geven op een nieuwe ATAG cv-ketel. Op deze manier proberen we je werk als installateur makkelijker te maken. Omdat je van ons als fabrikant van de beste verwarmingsproducten ook de beste service mag verwachten.

Meer informatie