BOUWBEURS

Met de merknamen ATAG en ELCO zullen we in 2019 aanwezig zijn op de Bouwbeurs 2019; Dit is van 4 t/m 8 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tijdens de Bouwbeurs wisselen wij graag van mening over de energietransitie. Niet omdat wij denken het enige juiste antwoord te weten, maar om in onderling overleg de juiste route te bepalen We laten zien dat er meerdere wegen leiden naar CO2-neutraal. Daarnaast hebben we nieuws te vertellen over onze tapwateroplossingen voor grootgebruik en kunt u kennis maken met de voor de woning geschikte lucht-water warmtepompen in zgn. monoblock-uitvoering, ingevuld door hybride varianten en standalone toestellen. Deze zullen worden aangeboden in diverse samenstellingen. Variërend van toestellen, die voorzien in warm water tot volledige zgn. ‘alles in één’ configuratie. De BouwBeurs is dé vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Met live demonstraties, nieuwe en innovatieve producten, oplossingen voor de bouwopgaven van morgen en fijne entertainment. Tijd om de krachten te bundelen.

Nieuwsgierig geworden?
U kunt zich alvast aanmelden voor de Bouwbeurs 2019. We zien u graag in de ATAG Comfort Zone, hal 7, stand D.084. Aanmelden is kosteloos.
 

GRATIS AANMELDEN >>