ATAG bestaat 75 jaar. Reden voor een feestje!

Als het goed is heb je een kaart ontvangen, die persoonlijk is overhandigd door je ATAG accountmanager: Graag nodigen we je uit om 75-jaar ATAG met ons vieren. Terugkijken op de afgelopen 75 jaar en vooruitkijken naar de toekomst van duurzaam verwarmen.

Begin juli volgt de persoonlijke uitnoding van het feest en onderstaande informatie kun je zien als een vooraankondiging.

Ook kun je alvast aanspraak maken op een van de hotelkamers, die zijn gereserveerd.

Let op: De kamers zijn beperkt beschikbaar. Wil je zeker zijn van een hotelkamer, meld je dan snel aan via onderstaande pagina.

Hoe ziet de vrijdag 6 oktober er in grote lijnen uit?

De middag begint om 15.30 uur met de opening van onze nieuwe Experience-ruimte, waar opleidingen en beleving samen komen. Na de opening volgt een aantal informatieve sessies, waarin verandering centraal zal staan. Veranderingen, die te maken hebben met de energietransitie. Voor jou als installateur en voor je bedrijf en veranderingen rondom duurzaam verwarmen. We sluiten de dag af met een feest waarbij we proosten op onze samenwerking. Tegen 22.00 uur is de dag afgelopen.

Blijf je overnachten in de Achterhoek?

Wil je aansluitend aan het feest overnachten? Dat kan! Bij een hotel in de buurt heeft ATAG 68 kamers gereserveerd. De speciale jubileumprijs voor een hotelovernachting is €75,- voor een tweepersoons kamer.

Busvervoer van en naar het hotel en het ontbijt de volgende ochtend zijn voor onze rekening. De kosten van de hotelkamer zijn voor eigen rekening.

Heb je interesse in een hotelkamer? Laat hieronder je gegevens achter. Begin juli zal de definitieve uitnodiging voor het feest volgen met meer informatie over het hotel, de overnachting etc.

Let op: De hotelkamers zijn beperkt beschikbaar. Toewijzing zal plaatsvinden in volgorde van aanmelding. Wil je zeker zijn van een hotelkamer? Meld je dan snel aan.


De aanmelding voor de hotelkamers is gesloten. Als het goed is heb je een uitnodiging ontvangen om je aan te melden voor het ATAG 75 jaar feest. Mocht je deze uitnodiging niet hebben ontvangen, neem dan contact op met je accountmanager.