Waarom kiezen voor een ATAG Dealer?

De ATAG Dealers, ruim 600 speciaal getrainde installatiebedrijven spelen een belangrijke rol in de ATAG comfort zone. Zij weten exact hoe de ATAG verwarmingsproducten de beste bijdrage leveren aan de comfort zone van hun klanten. 

Wat mag je verwachten van een ATAG Dealer?

Advies bij aankoop

Het kiezen van een warmteoplossing dat is niet altijd gemakkelijk, omdat comfort voor iedereen anders is. Je ATAG Dealer is je eerste aanspreekpunt die je advies op maat kan geven ten aanzien van jouw woonsituatie. Snel warm water, veel warm water of gratis warmtecomfort nodig en eventueel in combinatie met een zonlichtsysteem? De ATAG Dealer adviseert je bij je aankoop en zorgt voor een aangenaam klimaat in je huis.

Meer over advies bij aankoop

Specialist in onderhoud

Het is belangrijk dat je ketel veilig, zuinig en goed functioneert. Dit kan door regelmatig onderhoud uit te laten uitvoeren door een erkend installateur. De ATAG Dealer weet alles van een ATAG CV-ketel en kan als specialist dit onderhoud uitvoeren en kan je zelfs een onderhoudsabonnement aanbieden zodat de ketel in topconditie wordt gehouden.

Waarom is onderhoud aan je CV-ketel zo belangrijk?

Welke ATAG Dealer kies jij?

ATAG SelectDealer

Een ATAG SelectDealer is een installateur die gespecialiseerd is in het plaatsen en onderhouden van de verwarmingsproducten van ATAG, met nadruk op de CV-ketels. De ATAG SelectDealer ontvangt extra training, support en garantiemogelijkheden om jouw ATAG installatie zo goed mogelijk te laten functioneren.

ATAG GreenDealer

De nieuwe generatie installateurs die zich focust op de energietransitie. Heeft alle mogelijkheden van een ATAG SelectDealer en is daarnaast een regionale specialist op het gebied van warmtepompen, warmtepompboilers en andere duurzame verwarmingsoplossingen van ATAG. De ATAG GreenDealer kan gebruik maken van de nieuwste technieken van ATAG, zoals het monitoren en beheren van jouw installatie op afstand.

Comfortplan

De ATAG SelectDealer biedt je met het ATAG Comfort Plan extra voordelen aan wanneer je een ATAG product aanschaft.

ATAG ComfortLease: aantrekkelijke financiering

ATAG ComfortLease biedt de mogelijkheid om je verwarmingstoestel te financieren op een transparante en betrouwbare manier, zonder dat hiervoor direct betaald hoeft te worden. Het bedrag omvat de aanschaf en installatie van een verwarmingstoestel. ATAG ComfortLease maakt het mogelijk om tegen aantrekkelijke voorwaarden een verwarmingstoestel in maandtermijnen te betalen.
 

ATAG ComfortGarantie: exclusieve garantie

Met de zekerheden van een ATAG product heb je recht op de garantie op onderdelen. Deze garantie is alleen bij de ATAG SelectDealer exclusief verkrijgbaar.

ATAG Zone

Met ATAG Zone verbindt de ATAG SelectDealer je met de wereld van domotica. Op afstand je CV-ketel, warmtepomp of eventueel een groepenregeling met elkaar laten communiceren, zodat je in iedere ruimte je eigen temperatuur kunt instellen.

Dankzij het exclusieve energiemeetsysteem in de ATAG Zone app, ben je altijd op de hoogte van het energieverbruik en kunt je eenvoudig bijsturen waar dat nodig is. Zo wordt energie besparen wel heel gemakkelijk! De app staat altijd in verbinding met je consumentenportal  en je ATAG SelectDealler. Zo worden storingen snel gesignaleerd en opgelost. Dankzij een intelligent onderhoudssysteem kunnen storingen worden voorkomen door uw installateur bij u in de buurt.

Meer over ATAG Zone
Weten wat een ATAG Dealer voor je kan betekenen?

Zoek een ATAG Dealer in je regio

Zoek een ATAG Dealer