ATAG ComfortGarantie

Zekerheid en betrouwbaarheid

Met extra garantie profiteer je optimaal van het hoogste comfort. Zonder verrast te worden door onverwachte uitgaven. Met ATAG ComfortGarantie weet je precies waar je aan toe bent.

Altijd 5 jaar garantie op onderdelen en tot 15 jaar* op de warmtewisselaar. Alleen bij de ATAG SelectDealer kan je profiteren van deze garantie.

Exclusief

Kwaliteit, betrouwbaarheid en zuinigheid. De belangrijkste zekerheden van een ATAG verwarmingsproduct. Hierbij hoort de beste garantie. Exclusief verkrijgbaar bij de ATAG SelectDealer.

De keuze is aan jou

Standaard lange garantie
Exclusief via de ATAG SelectDealer standaard profiteren van 15 jaar garantie* op het hart van de CV-ketel, de RVS warmtewisselaar en altijd 5 jaar garantie op onderdelen (voor de i- en Q-Serie). 

Verlengde garantie?
Liever 10 of 15 jaar garantie op onderdelen? Geen onverwachte uitgaven en vooraf weten waar je aan toe bent? Dat is mogelijk met ATAG ComfortGarantie. Een vorm van verlengde garantie, die wordt afgesloten bij de ATAG SelectDealer. 

* Voor de jaren 11-15 geldt een kortingsregeling op een nieuwe warmtewisselaar. Vraag de ATAG SelectDealer naar deze kortingsregeling.

Brochure ATAG ComfortGarantie