CV-ketels van ATAG

Er zijn twee typen CV-ketels: combi- en soloketels. Een soloketel levert alleen verwarming, de combi-ketel zorgt voor verwarming en warm water. Deze laatste heeft een voorraadboiler of een platenwisselaar die het water verwarmt wanneer hier vraag naar is. Bij een soloketel is een aparte boiler nodig voor warm water. Een combi-ketel is zuiniger, omdat deze niet continue een grote hoeveelheid warm water hoeft te verwarmen.
 
ATAG heeft diverse combi- en soloketels in het assortiment. Dus ongeacht je woonsituatie en comfortbehoefte is er altijd een ATAG CV-ketel die aan jouw wensen voldoet.

Ontdek het CV-ketel assortiment

i-Serie

i-Serie

Comfort & Rendement

  • Snel en veel warm water
  • Zuinig in gebruik
  • Geschikt voor ATAG One slimme thermostaat
  • Compact formaat
Ontdek de i-Serie
Q-Serie

Q-Serie

Comfortabel & energiezuinig

  • Direct veel warm water
  • Op meerdere afgiftepunten tegelijk
  • Met geïntegreerd water-voorraadvat
  • Geschikt voor ATAG One slimme thermostaat
Ontdek de Q-Serie
CV-ketel nodig?

Welk duurzaam verwarmingsproduct past het beste bij jouw situatie?

Comfortkiezer

Waarom ATAG CV-ketels het meest zuinig en duurzaam zijn!

De RVS warmtewisselaar, het ‘hart’ van je cv-ketel, is een cruciaal onderdeel: hier wordt de warmte van de brander overgebracht op het water. De warmtewisselaar – het warme hart van een cv-ketel – is het meest belangrijke en meest kwetsbare onderdeel van een cv-ketel. Daarom heeft ATAG een wisselaar van Roest Vast Staal ontwikkeld.

Dit materiaal is ongevoelig voor corrosie en slijtage en zorgt voor maximale warmteoverdracht. Dat scheelt niet alleen in onderhoud maar ook in gebruikskosten; na 15 jaar is een ATAG cv-ketel nog net zo zuinig als bij aankoop.

Zo werkt de RVS warmtewisselaar van ATAG CV-ketels

ATAG One, dé slimme thermostaat voor ATAG CV-ketels

De ATAG One thermostaat is eenvoudig en snel te bedienen. Ook als je onderweg bent, dankzij de ATAG app op je tablet of smartphone. Combineer je nieuwe ATAG cv-ketel met ATAG One, dé slimme WiFi thermostaat.

Meer over de ATAG One