Een offerte aanvragen

Graag helpen we je bij het vinden van de duurzame verwarmingsoplossing, die past bij jouw woning. Als je onderstaand formulier invult neemt een ATAG GreenDealer, die met ons samenwerkt, contact op om te horen hoe de situatie ter plaatse is.

Belangrijk om te weten is, dat het installeren van een warmtepomp door een erkend installatiebedrijf wordt gedaan. ATAG Verwarming is tussenpersoon en stuurt je aanvraag door naar een GreenDealer.

Op dit moment ontvangen we veel offerte-aanvragen. De afhandelingstijd zal hierdoor langer zijn. Het kan minimaal 5-10 werkdagen duren, voordat een ATAG GreenDealer contact opneemt.

 

De vanafprijs van een hybride warmtepomp –lees: toestel 4/5kW- bedraagt minimaal €5000:


Dit is excl installatiekosten, CV-ketel, extra hulpmiddelen en ISDE-subsidie. De ISDE-subsidie bedraagt tenminste €2.700 en maximaal €3.600. In de offerte van de installateur zulllen meestal naast de warmtepomp ook extra zaken zoals transportleidingen, pomp, buffervat en evt. aanpassing van de meterkast worden genoemd. Deze zijn niet in bovengenoemde prijs inbegrepen.
De vanafprijs van een all-electric warmtepomp -lees: toestel 4/5kW- bedraagt minimaal €6200: :


Dit is excl installatiekosten, extra hulpmiddelen en ISDE-subsidie. De ISDE-subsidie bedraagt tenminste €2.700 en maximaal €3.600. In de offerte van de installateur zulllen meestal naast de warmtepomp ook extra zaken zoals transportleidingen, pomp, buffervat en evt. aanpassing van de meterkast worden genoemd. Deze zijn niet in bovengenoemde prijs inbegrepen.
Ik wil graag een advies/offerte aanvragen voor:
Type woning:Je gas- en elektriciteitsverbruik is terug te vinden op de jaarrekening van de energieleverancier.
Hoe is de woning geïsoleerd:
Hoe wordt de woning momenteel verwarmd:

Wordt de woning bijverwarmd:

Welk warmte afgiftesysteem is er in de woning:Is er een slimme meter aanwezig:


Wanneer verwacht je een nieuw verwarmingssysteem aan te schaffen:Door het plaatsen van een 'vinkje' in de checkbox ga je akkoord met het privacy statement van ATAG Verwarming Nederland B.V. naast het geven van uitdrukkelijke toestemming voor:
(a) het vastleggen en verwerken van de ingevulde gegevens door ATAG Verwarming Nederland B.V. en
(b) het communiceren of delen van deze gegevens met derde partijen (lees: ATAG partner) voor het afhandelen van (aan)vragen