Een offerte incl. advies aanvragen

Graag helpen we je bij het vinden van de duurzame verwarmingsoplossing, die past bij jouw woning. Als je onderstaand formulier invult, ontvang je een offerte incl. advies op maat van een ATAG SelectDealer, die samenwerkt met ATAG Verwarming. In veel gevallen zal de installateur contact opnemen om te horen hoe de situatie ter plaatse is.

Belangrijk om te weten is, dat het installeren van een warmtepomp door een erkend installatiebedrijf wordt gedaan.

Op dit moment ontvangen we veel aanvragen. Hierdoor zal het langer duren voordat een ATAG SelectDealer contact me je opneemt. De verwachting is dat na het doorsturen van je gegevens naar de ATAG SelectDealer hij tussen 5-10 werkdagen contact zal opnemen.

De vanafprijs van een hybride warmtepomp –lees: toestel 4/5kW- bedraagt minimaal €5000:


Dit is excl installatiekosten, CV-ketel, extra hulpmiddelen en ISDE-subsidie. De ISDE-subsidie bedraagt in 2022 €2.700 - €3.600. In de offerte van de installateur zulllen meestal naast de warmtepomp ook extra zaken zoals transportleidingen, pomp, buffervat en evt. aanpassing van de meterkast worden genoemd. Deze zijn niet in bovengenoemde prijs inbegrepen.
De vanafprijs van een all-electric warmtepomp -lees: toestel 4/5kW- bedraagt minimaal €6200:


Dit is excl installatiekosten, extra hulpmiddelen en ISDE-subsidie. De ISDE-subsidie bedraagt in 2022 €2.700 - €3.600. In de offerte van de installateur zulllen meestal naast de warmtepomp ook extra zaken zoals transportleidingen, pomp, buffervat en evt. aanpassing van de meterkast worden genoemd. Deze zijn niet in bovengenoemde prijs inbegrepen.
Type woning:Je gas- en elektriciteitsverbruik is terug te vinden op de jaarrekening van de energieleverancier.
Hoe is de woning geïsoleerd:
Hoe wordt de woning momenteel verwarmd:

Wordt de woning bijverwarmd:

Welk warmte afgiftesysteem is er in de woning:Is er een slimme meter aanwezig:


Wanneer verwacht je een nieuw verwarmingssysteem aan te schaffen:Door het plaatsen van een 'vinkje' in de checkbox ga je akkoord met het privacy statement van ATAG Verwarming Nederland B.V. naast het geven van uitdrukkelijke toestemming voor:
(a) het vastleggen en verwerken van de ingevulde gegevens door ATAG Verwarming Nederland B.V. en
(b) het communiceren of delen van deze gegevens met derde partijen (lees: ATAG partner) voor het afhandelen van (aan)vragen