ATAG Sinterklaas 2023

Beste collega,

Sinterklaas is weer bijna in het land en hij komt uiteraard ook bij ATAG langs! Op zaterdag 25 november nodigen wij jullie graag uit voor het jaarlijkse Sinterklaas feest. Het feest zal plaatsvinden in het ATAG magazijn met de entree aan de achterzijde van het gebouw.
Sinterklaas heeft daarnaast ook een verrassing geregeld op locatie…
Hierbij willen we alle collega’s met kinderen en kleinkinderen van 0 t/m 8 jaar van harte uitnodigen van 14:00 tot 16:00 uur. Oudere broers, zussen en partners zijn ook van harte welkom! De kinderen van 0 t/m 8 jaar krijgen namens ATAG van Sinterklaas een cadeau. Je kan je vanaf nu aanmelden om het feest met ons mee te vieren. Willen jullie uiterlijk vrijdag 27 oktober de aanmelding doorgeven? Dit kan online via deze link

Mocht het aanmelden via de link niet lukken dan kunt u bij Marije, Kathrin, Christina, Bente of Romy terecht.
 
Cadeau
Het cadeau dient uitgezocht te worden bij Bol.com. Het maximale bedrag voor het cadeau is € 20,00 per kind. We vragen ook meerdere keuzes voor het cadeau door te geven. Indien er geen keuze wordt gemaakt zoekt Sinterklaas zelf een mooi cadeau uit.
Graag tot 25 november!
*Het deelnemen aan het sinterklaas feest is geheel op eigen risico. Er zullen ook professionele foto’s gemaakt worden tijdens het feest. Heb je dit liever niet geef dit dan aan bij de fotograve op die dag.
 

Vul hier de verlanglijstjes in