Ik heb een nieuwe router/nieuwe smartphone. Hoe verbind ik ATAG One en de ATAG One app hiermee?

Als je je router vervangt, zal alles opnieuw ingesteld moeten worden als je weer verbonden wilt zijn met de ATAG One thermostaat. Start de koppelprocedure voor de ATAG One thermostaat met je router opnieuw, zoals je dat ook zou doen bij het zoeken van een nieuw WiFi netwerk.

Stappenplan:
Op de ATAG One thermostaat: ga naar Instellingen --> Verbinden

Op uw Android/iOS smartphone/tablet: ga naar de WiFi-instellingen smartphone/tablet --> One kiezen

Op de ATAG One app: voer de WiFi-configuratie uit door alle stappen op de ATAG One app te doorlopen tot het inlogscherm.

Op de ATAG One thermostaat: bevestig de gemelde verbinding --> Terug naar het standaard scherm.

Handleiding ATAG One