Aanvraag | Hoe verlaag je je energierekening met een warmtepomp

Goed dat je geïnteresseerd bent in het verduurzamen van je huis. Het vinden van de juiste warmtepomp -passend bij jouw woonsituatie- is echter niet eenvoudig. Daarom helpen wij je graag. Samen met onze partners maken we een op maat gemaakt voorstel, volledig gebaseerd op jouw situatie en wensen.

Op dit moment ontvangen we veel aanvragen. De verwerkingstijd is hierdoor langer. We doen we ons best om zo snel mogelijk je aanvraag in behandeling te nemen.

De vanafprijs van een hybride warmtepomp –lees: toestel 4/5kW- bedraagt minimaal €5000:

Dit is excl installatiekosten, CV-ketel, extra hulpmiddelen en ISDE-subsidie. De ISDE-subsidie bedraagt in 2022 €2.700 - €3.600. In de offerte van de installateur zulllen meestal naast de warmtepomp ook extra zaken zoals transportleidingen, pomp, buffervat enevt. aanpassing van de meterkast worden genoemd. Deze zijn niet in bovengenoemde prijs inbegrepen.
De vanafprijs van een all-electric warmtepomp -lees: toestel 4/5kW- bedraagt minimaal €6200. :

Dit is excl installatiekosten, extra hulpmiddelen en ISDE-subsidie. De ISDE-subsidie bedraagt in 2022 €2.700 - €3.600. In de offerte van de installateur zulllen meestal naast de warmtepomp ook extra zaken zoals transportleidingen, pomp, buffervat en evt. aanpassing van de meterkast worden genoemd. Deze zijn niet in bovengenoemde prijs inbegrepen.
Type woning:Je gas- en elektriciteitsverbruik is terug te vinden op de jaarrekening van de energieleverancier.
Hoe is de woning geïsoleerd:
Hoe wordt de woning momenteel verwarmd:

Vermeld hier de leeftijd en het merk van de CV-ketel
Hoe wordt de woning bijverwarmd:

Welk warmte afgiftesysteem is er in de woning:Is er een slimme meter aanwezig:


Wanneer verwacht je een nieuw verwarmingssysteem aan te schaffen:Door het plaatsen van een 'vinkje' in de checkbox ga je akkoord met het privacy statement van ATAG Verwarming Nederland B.V. naast het geven van uitdrukkelijke toestemming voor:
(a) het vastleggen en verwerken van de ingevulde gegevens door ATAG Verwarming Nederland B.V. en
(b) het communiceren of delen van deze gegevens met derde partijen (lees: ATAG partner) voor het afhandelen van (aan)vragen